Mitsubishi Forklift Trucks a adăugat o nouă serie de transpaleți cu platformă

MEq
By MEq iulie 19, 2023 14:23

Mitsubishi Forklift Trucks a adăugat o nouă serie de transpaleți cu platformă

Story Highlights

  • Mitsubishi Forklift Trucks
  • transpaleți cu platformă
  • seria AXiA EM
  • platform stacker

Related Articles

Mitsubishi Forklift Trucks a adăugat gamei sale de echipamente pentru depozite o nouă serie de transpaleți cu platformă, extrem de robustă, compactă și bine dotată. Disponibilă în capacități de 1,2 și 1,6 tone, seria AXiA EM a fost dezvoltată pentru a oferi operare de înaltă performanță într-o paletă largă de aplicații de stivuire la înăltime, ridicare comenzi și transport/furnizare.

La AXiA EM, totul a fost proiectat pentru a maximiza flexibilitatea și a optimiza productivitatea printr-o ergonomie de ultimă generație, o manevrare precisă și un cost de operare scăzut.

Seria vine în trei configurații: cu platformă rabatabilă, cu bare opționale de protecție laterale pliabile (pentru operator), cu platformă fixă și acces lateral sau cu platformă fixă cu protecție, cu acces din spate. Fiecare configurație oferă o amortizare excelentă, graduală pentru a elimina vibrațiile, iar modelele cu platformă fixă au o opțiune de reglare electrică în funcție de greutatea sau preferințele operatorilor individuali.

Mitsubishi Forklift Trucks a adăugat o nouă serie de transpaleți cu platformăPentru a se potrivi fiecărei aplicații, e disponibilă o serie extinsă de modele de catarg. Catargele Duplex oferă înălțimi de ridicare de la 2690 mm la 4200 mm, în timp ce catargele Triplex au înălțimi de ridicare de la 4350 mm la 5400 mm.

Funcția opțională Initial Lift permite modelelor AXiA EM să poată fi folosite ca transpaleți cu punte dublă, pentru o eficiență mai mare, cu o gardă la sol suficientă încât să permită folosirea cu ușurință pe podele neuniforme.

Echipamentele AXiA EM pot fi furnizate cu baterie plumb-acid sau baterie Li-ion încorporată pentru o încărcare rapidă oportună, făcându-le ideal pentru operațiuni intense 24/7 ce necesită timp maxim de funcționare.

Modelele Mitsubishi AXiA EM dispun de un șasiu robust în 4 puncte, cu un sistem de antrenare conceput pentru a menține transpaletul constant stabil, pentru o manevrare fină, fără stres, ce generează încredere operatorului și reduce riscul de incidente și daune.

Timona ErgoSteer este pe cat de robustă, pe atât de intuitiv de operat. Protejată împotriva umezelii și prafului, este ideală în toate aplicațiile. Aceasta a fost proiectată pentru a elimina efortul și efectele lui, reducând oboseala și ajutând la evitarea timpilor costisitori de inutilizare.

Pentru a maximiza flexibilitatea, seria AXiA EM este disponibilă într-o varietate de moduri. „Easy”, cu accelerație mai lentă și frânare mai moale, este perfectă pentru mărfurile fragile sau operatorii neexperimentați. „ECO” optimizează utilizarea energiei pentru a extinde durata turelor de lucru, păstrând în același timp performanța ridicată. Iar „PRO” este pentru performanță ridicată în operațiuni intensive.

Sistemul de viraj controlat (Controlled Cornering System) ajută la prevenirea manevrelor periculoase prin detectarea unghiului de viraj și a vitezei mișcării de direcție chiar la începutul unui viraj, reducând dinamic viteza încă de la început, apoi progresiv în curbă, pentru viraje mai line, mai sigure și mai adecvate.

MEq
By MEq iulie 19, 2023 14:23