Standarde ridicate de calitate pe noua macara flat-top Wolff 6020 clear

MEq
By MEq august 17, 2017 15:09

Standarde ridicate de calitate pe noua macara flat-top Wolff 6020 clear

Calitatea înaltă și eficiența sunt mărci caracteristice ale macaralelor Wolff. Același lucru e valabil și pentru noua versiune Wolff 6020 clear, care va înlocui modelul Wolff 6015 clear introdus în 2008. Noul membru al gamei Wolff clear include modificări tehnice, oferind clienților un înalt grad de flexibilitate și siguranță în gama de 140 mt.

Datorită creșterii continue a cererii de macarale turn și provocărilor din ce în ce mai complexe de pe șantierele de construcții, Wolffkran a ales revizuirea completă a modelului de succes Wolff 6015. Îmbunătățirile majore ale noului model Wolff 6020 includ o creștere a capacității de încărcare la vârf și integrarea a numeroase detalii de design de pe cele mai recente macarale WOLFF clear.

Două versiuni pentru performanțe remarcabile
Noua macara flat-top saddle jib va fi disponibilă pentru clienți începând din septembrie 2017. Este oferită în două versiunei: de 6 t (Wolff 6020.6 clear) și de 8 t (Wolff 6020.8 clear), cu diferite conexiuni de turn per versiune. „În comparație cu modelul precedent, versiunea de 6 t poate ridica la vârf o sarcină de 2 t, în loc de 1.5 t, la o rază a brațului de 60 m, în timp ce capacitatea de încărcare la vârf pentru versiunea de 8 t a fost mărită de la 1,5 la 1,8 t”, explică Gerd Tiedtke, Product Manager la Wolffkran.

O caracteristică deosebit de importantă este noul troliu Hw 628.1 FU de 28 kW instalat pe modelul Wolff 6020.6 clear, care permite timpi de lucru mai rapizi, cu viteze de până la 108 m/min. La versiunea de 8 t, Wolffkran folosește troliul Hw 845 FU de 45 kW, încercat și testat.

Eficiență și orientare spre client
În conformitate cu principiile de proiectare ale companiei de a păstra lucrurile cât mai simple, inginerii Wolff au reproiectat căruciorul, înlocuind rolele cu flanșe și folosind o nouă rolă de ghidare pe braț, pentru a optimiza astfel mișcarea de translație a căruciorului. De asemenea, conectarea centurii inferioare a brațului a fost reproiectată pentru a optimiza transferul forțelor către braț. Acest lucru permite utilizarea de bolțuri mai mici, mai practice, ceea ce ușurează asamblarea.

Noua macara Wolff 6020 clear convinge prin mai multă flexibilitate. Întrucât contragreutățile nu mai sunt incluse ca standard în pachetul de bază al macaralei și nici extensiile pentru braț, clientul poate folosi blocuri de balast din flota existentă Wolff sau le poate cumpăra separat, după cum are nevoie, ceea ce reprezintă un avantaj decisiv din punct de vedere economic. Modelul 6020 clear nu se încadrează în tradiția predecesorului său, deoarece va fi disponibil cu trei conexiuni diferite ale turnului. Prin urmare, poate fi conectat la sistemul de turn UV 15 îngust (dimensiune exterioară de 1,5 m × 1,5 m), precum și la turnuri mai late TFS 20 și UV 20 (ambele 2,0 m × 2,0 m).

Pachet top-class regăsit doar pe o macara Wolff
În comparație cu modelul Wolff 6015 clear, noua macara Wolff 6020 clear prezintă și mai multe componente galvanizate, cum sunt balustradele, platformele și capacele, precum și bolțurile cu strat special de acoperire de previne coroziunea. Sistemul modern de inel de contact (slip ring) – un standard îndelungat la macaralele Wolff – de la punctul de tranziție dintre turn și braț permite transmisia fără probleme a semnalelor electrice. „Protecția electronică la suprasarcină cu sistemul WOLFF Boost, ultima generație de convertizoare de frecvență incluse în mecanismul de ridicare, interfața anti-coliziune, angrenajul de ridicare cu reducerea automată a puterii, precum și sistemul de telecomunicații Wolff Link sunt caracteristici tehnice care pot fi regăsite împreună la Wolffkran”, explică succint Tiedtke.

MEq
By MEq august 17, 2017 15:09