EvoQuip a adăugat în portofoliul său de produse primul tocător: Caiman 150

MEq
By MEq ianuarie 16, 2024 16:42

EvoQuip a adăugat în portofoliul său de produse primul tocător: Caiman 150

Producătorul de utilaje de concasare și sortare EvoQuip și-a adăugat în portofoliu primul tocător: Caiman 150. Proiectat și construit sub tutela Terex, Caiman 150 beneficiază de avantajele tehnologice și ale procesului de fabricație care îi permit să lucreze în diferite aplicații de reciclare.

Caiman 150 are un randament ridicat la costuri operaționale scăzute și poate fi utilizat în mai multe aplicații, precum reciclarea deșeurilor din C&D (construcții și demolări), asfalt, deșeuri verzi, lemn și deșeuri menajere (cum sunt saltelele).

EvoQuip a adăugat în portofoliul său de produse primul tocător: Caiman 150„Suntem mândri să lansăm primul tocător EvoQuip, care va duce divizia noastră de reciclare la un nou nivel. Folosirea acestui tocător în aplicații de reciclare a deșeurilor din C&D se leagă în special de campania noastră „Think Green, Think EvoQuip”, care ilustrează angajamentul și responsabilitatea noastră pentru sustenabilitate. 40% la sută din utilajele noastre sunt folosite în prezent în aplicații de reciclare, iar adăugarea lui Caiman 150 va consolida capacitatea EvoQuip de a oferi soluții care reduc impactul asupra mediului la nivel global”, a declarat Andrew Armstrong, Product Manager pentru EvoQuip.

„Arborii cu turație redusă, cu un cuplu de până la 80.000 Nm/arbore, permit tocătorului Caiman 150 să lucreze cu cele mai greu de procesat materiale. Acest lucru, împreună cu abilitatea de a înlocui rapid arborii, permite utilizatorului final să treacă rapid de la o aplicație la alta. Per ansamblu, Caiman 150 este un plus pentru gama noastră de utilaje și a fost deja bine primit de către distribuitorii noștri din întreaga lume”, a mai spus Armstrong.

Caiman 150 are un design compact, care îi permite să fie utilizat în cele mai mici spații, având însă un sistem de tocare agresiv și puternic. Cu un sistem de control intuitiv, Caiman 150 este ușor de utilizat, iar dimensiunile compacte de transport îi permit să fie mutat cu ușurință între șantiere. Transmisia hidrostatică oferă o eficiență ridicată și protecție împotriva contaminării, iar arborii de 1,5 m lungime au un randament ridicat și asigură o tocare optimă.

Caiman 150 vine echipat cu sistemul telemetric T-Link montat ca standard, oferind clienților informații în timp real despre performanțele utilajului, ceea ce duce la management eficient și un timp de disponibilitate maximizat. Aceste date pot fi accesate prin intermediul unei tablete sau smartphone și oferă informații complete despre locație, consumul de combustibil, funcționare etc. La noi în țară, produsele EvoQuip sunt comercializate de Titan Machinery România.

MEq
By MEq ianuarie 16, 2024 16:42