Soluții complete pentru logistica şi procesarea lemnului

MEq
By MEq iunie 7, 2016 11:34

Soluții complete pentru logistica şi procesarea lemnului

Sennebogen va prezenta noua Serie E 718 de utilaj cu braţ telescopic din ultima generaţie, destinat aplicaţiilor peisagistice şi din industria forestieră. Disponibil în două versiuni, Energy şi Loading, utilajul va fi expus la târgul de profil KWF Tagung din Roding, Bavaria, în perioada 9-12 iunie.

Cu o gamă variată de utilaje, Sennebogen oferă soluţia potrivită pentru orice tip de lucrare ce are legătură cu procesarea materialului lemnos. Pe lângă utilajele din Seria-7 expuse, proiectate special pentru transportul lemnului în depozitele şi fabricile de cherestea, unde şi-au demonstrat competentele în timp, în numeroase aplicaţii, Sennebogen va prezenta la târgul KWF Tagung două noi utilaje extrem de versatile – 718 Energy şi Loading.
Pentru o mare varietate de sarcini, de la îndepărtarea arborilor cu probleme la tăierea vegetației de pe marginea drumurilor şi a canalelor, utilajele Sennebogen 718 pot fi folosite în mod eficient pe tot parcursul anului cu diverse tipuri de atașamente.
718 vine disponibil în două versiuni de echipare, în funcție de cerințele aplicației. Pentru operarea diferitelor atașamente, 718 Energy are un sistem hidraulic puternic. Maşina este dotată cu un motor diesel de 119 kW şi un braţ special cu stick telescopic, acoperind o rază de lucru de 13 m. Graţie capacităţilor de ridicare de până la 1,7 t cu braţul extins, maşina poate manipula chiar şi buşteni mari.

Având o greutate operaţională de 21,4 t şi dimensiuni compacte, utilajul poate fi folosit uşor în spaţii limitate şi chiar se poate deplasa pe drumuri publice. Domeniile de folosire includ toaletarea vegetaţiei din vecinătatea drumurilor publice şi forestiere, curăţarea pantelor sau chiar recoltarea de masă lemnoasă. Pentru varianta mai mică, cea 718 Loading, motorul diesel de 97 kW este suficient. În această versiune, utilajul este folosit în principal pentru manipularea lemnului – încărcarea și descărcarea buștenilor. 718 Loading nu este destinat operării echipamentelor hidraulice. Aici însă, braţul (stick-ul) telescopic este folosit la încărcarea lemnului în camioane.
Ambele versiuni de utilaje sunt dotate cu cabină Maxcab ce poate fi elevată 2.7 m pentru o siguranţă sporită şi o vedere amplă a zonei de lucru. 718 vine echipat cu pneuri mari cu profil unic și tracţiune integrală (all-wheel travel drive). Maşina poate fi ușor transportată pe o remorcă cu pat normal, datorită dimensiunilor sale compacte de transport, având o rază de pivotare în spate (ieşire în consolă) de 2.83 m și o lățime totală de 2,63 m.

MEq
By MEq iunie 7, 2016 11:34