SMOPYC 2017 marchează o perioadă de optimism şi revenire în industrie

MEq
By MEq mai 18, 2017 17:39

SMOPYC 2017 marchează o perioadă de optimism şi revenire în industrie

Profesioniștii și companiile participante la cea de-a 17-a ediţie a târgului SMOPYC, desfăşurată la Feria de Zaragoza în perioada 25-29 aprilie, l-au clasat ca o gură de aer proaspăt. Târgul a fost cea mai bună platformă și un „punct de cotitură” pentru acest sector pe plan internațional, după cum a afirmat Manuel Teruel, președinte al Feria de Zaragoza.

După cinci zile de activităţi intense și un număr de 55.317 de vizitatori, târgul a confirmat încrederea pe care sectorul construcţiilor și al utilajelor o are în acest eveniment și şi-a revalidat autoritatea pe scena națională și europeană. SMOPYC a fost un loc de întâlnire pentru piața spaniolă, spațiul de expunere de 65 000 mp găzduind un număr total de 870 de companii, dintre care 488 au fost brand-uri internaționale din 49 de țări diferite.

După eveniment, sectorul pare mult mai încrezător și optimist; s-a putut observa după numărul și calitatea produselor expuse în cele șase hale și în zona outdoor. Cel de-al 17-lea târg internațional pentru lucrări publice, construcții și utilaje miniere a fost sprijinit în mod evident de industrie și a devenit un loc obligatoriu de întâlnire pentru acest segment.

De remarcat la ediţia de anul acesta a SMOPYC a fost profesionalismul vizitatorilor. Târgul oferă un impuls semnificativ pentru piața internă și consolidează relațiile cu zone precum Africa de Nord sau America Latină.

Publicul care a participat la eveniment a apreciat potențialul ridicat de investiții al celor 870 de companii prezente și sprijinul acordat pentru R & D & I (cercetare, dezvoltare şi inovaţie). SMOPYC poate fi văzut ca un sinonim al inovației, datorită celor 13 noutăți tehnologice premiate la târg, un indice al eforturilor firmelor expozante de a prezenta produse noi și tehnologie de suport.
Următoarea ediţie a târgului va fi SMOPYC 2020.

MEq
By MEq mai 18, 2017 17:39