Seria Pit Viper 230 de la Epiroc are două noi foreze acționate electric

MEq
By MEq februarie 22, 2024 17:49

Seria Pit Viper 230 de la Epiroc are două noi foreze acționate electric

Epiroc a anunțat două noi completări în seria Pit Viper, modelele Pit Viper 231 E și Pit Viper 235 E. Aceste noi utilaje electrice oferă operatorilor operațiuni sigure și cu emisii mai putine, menținând, în același timp, productivitatea și fiabilitatea pentru care serie Pit Viper este recunoscută.

Echipate cu sistemul de operare Rig Control System (RCS) al Epiroc, aceste instalații de foraj permit operațiuni automatizate avansate, ce îmbunătățesc semnificativ siguranța, acuratețea și productivitatea.

Seria Pit Viper 230 de la Epiroc are două noi foreze acționate electricForezele acționate electric Epiroc sunt utilaje cu emisii zero, ceea ce le face mai puțin poluante și mai durabile, reducând semnificativ emisiile de carbon. Fiind acționate electric, aceste utilaje elimină nevoia combustibilului tradițional, ceea ce conduce la economii substanțiale ale costurilor operaționale. Pit Viper 231 E și Pit Viper 235 E sunt o soluție rentabilă pentru orice exploatare minieră de suprafață.

„Pit Viper 231 E și Pit Viper 235 E fac parte din angajamentul nostru de a crea foreze mai ecologice, care să permită clienților noștri să extragă metale și minerale în cel mai sustenabil mod posibil”, a afirmat Yara Hussein, Global Product Manager – Midrange Blasthole

Pit Viper 231 E poate săpa găuri de 152 mm – 250 mm diametru, la o adâncime de săpare de până la 16,1 m. De asemenea, Pit Viper 235 E poate efectua găuri de 171 până la 270 mm diametru. Ambele foreze oferă o gamă completă de opțiuni pentru a satisface nevoile actuale și viitoare, garantând eficiența de lucru fără a compromite siguranța, responsabilitatea față de mediu sau rentabilitatea operațională.

Instalațiile de foraj Pit Viper 231 E și Pit Viper 235 E se aliniază misiunii companiei Epiroc de a stimula inovația în industria minieră în beneficiul clienților și al mediului. Epiroc își propune să reducă la jumătate emisiile de CO2 din operațiunile, transportul și utilizarea propriilor produse până în 2030.

MEq
By MEq februarie 22, 2024 17:49