Seria HD+ de la Hamm se extinde cu 6 cilindri compactori pentru asfalt

MEq
By MEq iulie 21, 2023 17:22

Seria HD+ de la Hamm se extinde cu 6 cilindri compactori pentru asfalt

Story Highlights

  • Hamm
  • Wirtgen Group
  • cilindri compactori pentru asfalt Hamm HD+
  • conceptul de operare Easy Drive
  • digital ready

Related Articles

Începând cu vara acestui an, seria HD+ de la Hamm se extinde cu șase noi modele de cilindri compactori pentru asfalt, cu mase operaționale de 7 și 8 t: Modelele HD+ 70 și HD+ 80 îndeplinesc cerințele de emisii UN ECE R96 (EPA Tier 3). De asemenea, Hamm echipează standard modelele HD+ 70i și HD+ 80i (EPA Tier 4/EU Stage V) cu conceptul de operare Easy Drive. La fel ca toate celelalte utilaje Tier 4/Stage V din seria HD+, acestea sunt „digital ready”, ceea ce înseamnă că dispun de interfețele necesare pentru utilizarea cu aplicații digitale.

Modele noi pentru piețele Tier 3
Noile modele HD+ 70 și HD+ 80 au un motor de 55,4 kW. Acești cilindri tandem Hamm sunt disponibili ca cilindri cu vibrație, oscilație sau o combinație a celor două. Sunt foarte economici și oferă aceleași caracteristici excepționale de conducere și manevrare ca și modelele mai grele din această serie. Datorită proporțiilor lor compacte, toate cele șase modele se manevrează cu ușurință chiar și pe șantiere înguste.

Easy Drive acum și pentru clasa de 7 și 8 t
Conceptul de operare Easy Drive este acum disponibil și în clasa de 7 și 8 t din seria HD+. Începând cu vara lui 2023, Easy Drive se va regăsi standard pe cilindrii compactori Hamm HD+ 70i și HD+ 80i (EPA Tier 4/EU Stage V). Aceasta înseamnă că ergonomia și confortul operatorului au fost ridicate la un nou nivel și pe aceste utilaje.

Easy Drive în clasa de 7–8 t și compactoare Hamm HD+ „digital ready” în toate clasele„Digital ready” în toate clasele de greutate
Hamm a înțeles rapid oportunitățile digitalizării în creșterea calității compactării. De aceea, producătorul german oferă pe diverse serii de compactori interfețele necesare pentru conectarea sistemelor telematice și a sistemelor de management al flotei, precum și aplicația Smart Doc (pentru controlul compactării și documentarea compactării). În seria HD+, toate modelele cu motoare EPA Tier 4/EU Stage V, adică inclusiv HD+ 70i și HD+ 80i, vor avea acum aceste interfețe. Aceasta înseamnă că există modele cu interfețe digitale disponibile în fiecare clasă de greutate.

Smart Doc: Auto-monitorizare și creșterea calității
Aplicația gratuită Smart Doc este doar o funcție suplimentară disponibilă pentru seria HD+. Acesta transmite prin Bluetooth datele de operare relevante ale cilindrului compactor printr-o interfață către un smartphone sau o tabletă. Operatorul poate vedea pe dispozitivul său progresul compactării în timp real. În acest proces, aplicația leagă datele utilajului de poziționarea GNSS.

Receptorul inteligent (Smart Receiver), care este ajustat special la sistem, oferă informații precise de localizare. Aplicația Smart Doc folosește și aceste date pentru a produce rapoarte de compactare în format PDF. Acest lucru face aplicația potrivită pentru auto-monitorizare, precum și pentru controlul continuu al compactării (CCC). Din toamna lui 2023, Smart Doc va putea, de asemenea, să grupeze datele de la fiecare cilindru compactor de pe un singur șantier.

Nivel ridicat de eficiență și disponibilitate
Prin John Deere Operations Center (platforma centrală pentru soluții digitale de la Wirtgen Group) există un potențial de eficiență și mai mare pentru utilajele de construcții. Centrul de operațiuni poate fi utilizat pentru a gestiona șantiere întregi – incluzând planificare, monitorizare, întreținere și analiză. Acest lucru îi ajută pe operatorii de cilindri compactori să efectueze sarcini de întreținere și diagnosticare și oferă analize specifice ale comportamentului de operare/utilizator. Întreținerea de rutină crește în cele din urmă disponibilitatea utilajelor. În același timp, acest lucru evită perioadele de oprire neprogramate, care sunt adesea asociate cu costuri de transport și organizare.

MEq
By MEq iulie 21, 2023 17:22