Continental a lansat noua anvelopă CompactMaster EM

MEq
By MEq ianuarie 11, 2022 16:47

Continental a lansat noua anvelopă CompactMaster EM

Continental a lansat CompactMaster EM, o nouă anvelopă pentru echiparea manipulatoarelor telescopice și a încărcătoarelor compacte. Potrivită în agricultură și în industria construcțiilor, anvelopa încorporează o cantitate mai mare de cauciuc, cu un bloc bine structurat, pentru a asigura un kilometraj mai bun și viraje staționare mai ușoare.

„CompactMaster EM este special concepută pentru a ajuta operatorii să facă față condițiilor dificile. Anvelopa include noua tehnologie Turtle Shield a benzii de rulare și cablu de oțel răsucit. Carcasa tare și construcția mai flexibilă din sârmă de oțel ajută la prevenirea tăierilor și a deteriorărilor, oferind totodată o stabilitate mai mare”, a spus Benjamin Hübner, Product Line Manager Agricultural Tires la Continental Commercial Specialty Tires.

Telehandlerele și încărcătoarele compacte efectuează viraje pe loc (staționare) pe suprafețe dure, ceea ce crește presiunea laterală asupra anvelopei. „Noua construcție cu cordon de oțel răsucit face parte din designul unic Turtle Shield de sub suprafața de cauciuc, ce protejează zona umerilor anvelopei de daune precum tăieturi și străpungeri cauzate de obiecte străine”, a explicat Hübner.

Anvelopa încorporează o cantitate mai mare de cauciuc, cu un bloc bine structurat, pentru a asigura un kilometraj mai bun și viraje staționare mai ușoare. CompactMaster EM a fost proiectată de echipa de cercetare și dezvoltare, iar producția se face în fabrica din Lousado, Portugalia.

Potrivită în agricultură și în industria construcțiilor
Anvelopa CompactMaster EM este ideală pentru vehiculele care lucrează pe suprafețe pavate, pe asfalt, nisip și pietriș, fie în agricultură, fie în construcții. Noul model al benzii de rulare a fost conceput pentru a rezista forțelor laterale ale virajelor staționare, făcându-l mai rezistent la perforațiile cauzate de obiectele străine. De asemenea, anvelopa este capabilă să ruleze la viteze de până la 50 km/h. „Abilitatea de deplasare la viteze mai mari oferă economii prețioase de timp”, a adăugat Hübner.

MEq
By MEq ianuarie 11, 2022 16:47