Scania şi Doosan şi-au extins colaborarea în sectorul grupurilor electrogene

MEq
By MEq mai 26, 2016 10:16

Scania şi Doosan şi-au extins colaborarea în sectorul grupurilor electrogene

Scania şi Doosan şi-au consolidat colaborarea de lungă durată prin semnarea unui acord în urma căruia Scania va furniza motoare pentru două noi grupuri electrogene. Noile generatoare cu motoare Scania sunt produse de Doosan Portable Power și au fost lansate luna trecută la expoziţia Bauma 2016 de la Munchen.

Noul acord reprezintă cea mai recentă colaborare dintre cele două companii. Doosan Infracore, unul dintre cei mai mari producători mondiali de echipamente pentru construcţii, foloseşte deja motoare Scania în gama să vastă de încărcătoare frontale, excavatoare și camioane articulate. „Suntem încântați să anunțăm că ne extindem cooperarea cu Doosan în segmentul de generare a energiei electrice”, spune Peter Sundell, Key Account Manager, Scania Engines.
„Alegerea motoarelor Scania pentru aceste noi generatoare de este un pas firesc în colaborarea noastră fructuoasă, deja existentă, și se încadrează în strategia grupului Doosan. Am testat motoarele Scania pe produsele noastre și putem spune că îndeplinesc așteptările noastre atunci când vine vorba de fiabilitate, performanțe deosebite și o eficiență ridicată a consumului de combustibil. Astfel, vom continua să lucrăm împreună cu Scania pentru a crea valoare adăugată pentru clienții noștri”, a spus Pascal Duponcheele, Product Manager Generators & Lighting systems EMEA, Doosan Portable Power. Noile generatoare Doosan Portable Power G400 și G500 sunt echipate cu motoare robuste și fiabile Scania. G400 este echipat cu un motor Scania DC13 (400 kVA putere continuă), în timp ce G500 dispune de un motor Scania DC16 (500 kVA prime power). G500 a fost expus pe durata târgului Bauma, la standul Doosan Portable Power.
bauma-2016-Doosan-Portable-power-pic-1

MEq
By MEq mai 26, 2016 10:16