Noul excavator Cat 352 e mai puternic și poate aborda lucrări mai mari

MEq
By MEq decembrie 9, 2022 14:36

Noul excavator Cat 352 e mai puternic și poate aborda lucrări mai mari

Noul excavator hidraulic Cat 352 combină puterea mai mare cu o contragreutate mai grea, pentru a opera cu unelte de lucru mai mari. Rezultatul este o productivitate mai mare și un potențial de profit crescut.

Excavatorul 352 e disponibil cu trenuri de rulare cu ecartament fix sau variabil. Cel cu ecartament variabil se retrage la o lățime de 2390 mm, ceea ce face utilajul mai ușor de transportat. Când este extins, este cu 150 mm mai lat decât trenul de rulare cu ecartament fix, pentru o mai mare stabilitate.

Sunt disponibile diferite opțiuni de echipare a cabinei. Cabina Deluxe vine cu un scaun încălzit cu suspensie pneumatică. Opțiunea de cabină Premium vine cu un scaun cu suspensie pneumatică încălzit și ventilat. Ambele au o consolă stânga rabatabilă pentru un acces mai ușor în și din utilaj. Opțiunea Cat Stick Steer facilitează manevrarea excavatorului printr-o operare cu o singură mână și include controlul vitezei de croazieră pentru o deplasare mai ușoară.

Cat 352 dispune de pornire cu buton fără cheie, cu telecomandă Bluetooth disponibilă. Pornirea motorului se face pe bază de parolă de identificare a operatorului. ID-ul unic al operatorului poate salva și restaura rapid butonul joystick-ului, răspunsul și preferințele de model pentru operatori individuali. Monitorul cu ecran tactil de înaltă rezoluție permite o navigare rapidă prin comenzile utilajului și oferă acces ușor la manualul digital al operatorului.

Tehnologie inteligentă
Tehnologia standard Cat Grade crește productivitatea excavatorului cu până la 45%. Cat 2D Grade indică adâncimea și panta pe monitorul din cabină cu alerte auditive, în timp ce funcția standard Cat Grade Assist permite excavatorului să mențină panta de săpare dintr-o singură manetă. Upgrade-ul la Cat Grade cu Advanced 2D sau Grade cu 3D oferă posibilitatea de a crea și edita modele de lucru și de a finaliza eficient aplicații de nivelare mai complexe. Toate sistemele Cat Grade sunt compatibile cu stațiile de bază de la furnizorii terți de tehnologie.

Operatorii pot stoca până la patru offste-uri de adâncime și pantă pentru a tăia la nivel fără un device de verificare a pantei. Oferind estimări în timp real ale greutății din cupă, fără a balansa brațul, cântărirea la bord Cat Payload ajută la atingerea țintelor precise de sarcină utilă pentru a îmbunătăți eficiența operațională. Funcția Cat Payload fi combinată cu VisionLink pentru a gestiona de la distanță obiectivele de producție.

Cat Swing Assist oprește automat pivotarea excavatorului între punctele de referință definite de operator, în aplicațiile de încărcare a camioanelor și săpare de șanțuri, sporind siguranța și economisind combustibil. Functia Auto hammer stop avertizează operatorii după 15 secunde de tragere continuă și apoi oprește ciocanul după 30 de secunde pentru a preveni uzura inutilă.

Motorul de 330 kW (443 hp) și sistemul electrohidraulic se dovedesc extrem de eficiente în lucrul cu materiale grele. Funcția Auto dig boost mărește penetrarea cupei cu 8% atunci când întâmpină rezistență la tăiere, iar Auto heavy lift crește capacitatea de ridicare cu 8%. Opțiunile hidraulice auxiliare permit utilizarea unei game extinse de unelte de lucru Cat pentru o mai mare versatilitate.

Cele trei moduri de operare potrivesc puterea excavatorului în funcție de cerințele lucrării. Modul Smart ajustează automat puterea motorului și puterea hidraulică la condițiile de săpat, pentru a reduce consumul de combustibil. Modul Power oferă putere maximă pentru a îndeplini cele mai solicitante sarcini. Modul Eco reduce turația motorului la o constantă de 1500 rpm, pentru a minimiza consumul de combustibil.

Performanță de încredere, întreținere ușoară
Excavatorul Cat 352 oferă performanțe de încredere în aproape orice mediu. Depanarea de la distanță și funcția Remote flash permit dealerilor să se conecteze cu utilajul înainte de a se deplasa pe șantier pentru a diagnostica codurile de eroare și a actualiza software-ul de operare. Product Link colectează automat informații vitale de funcționare ale utilajului, cum ar fi locația, orele de lucru, consumul de combustibil, timpii de inactivitate, alertele de întreținere, codurile de diagnosticare și starea mașinii, apoi le partajează prin intermediul aplicațiilor web și mobile.

MEq
By MEq decembrie 9, 2022 14:36