Kobelco aduce în Europa colosalul excavator Ultra-High Reach Demolition de 130 t

MEq
By MEq iunie 28, 2022 19:56

Kobelco aduce în Europa colosalul excavator Ultra-High Reach Demolition de 130 t

Story Highlights

  • Kobelco
  • excavator pentru demolari Kobelco
  • excavator pentru demolari la mare inaltime
  • Kobelco SK1300DLC-10E Ultra-High Reach Demolition

Related Articles

Literalmente, nu există job prea mare pentru Kobelco SK1300DLC. Cu o masă operațională de 130 t și o colosală rază de acțiune de până la 40 m, SK1300DLC este în prezent cel mai mare utilaj din lume pentru demolarea clădirilor, fabricat de un producător din domeniu. Introducerea sa pe piața europeană, în martie 2022, a trezit așteptări mari, datorită productivității sale superioare, versatilității, transportului ușor și capacității de a utiliza unelte de lucru (multiprocesoare) mai puternice la noi înălțimi.

În urma unei serii de evenimente exclusive pentru clienți desfășurate lângă sediul central al Kobelco Construction Machinery Europe B.V. din Almere, trei noi modele SK1300DLC au fost deja vândute și sunt gata să lucreze la șantierele pentru demolări din toată Europa.

În Japonia, Kobelco se bucură de multă vreme de o reputație de lider de piața utilajelor pentru demolări. Construite într-o zonă seismică activă, clădirile din Japonia sunt adesea din beton cu armatură din oțel, pentru a se asigura că sunt suficient de puternice și rezistă activității seismice intense și pentru a oferi protecție adecvată în cazul unui dezastru natural. Cu toate acestea, atunci când clădirile mai vechi nu mai sunt adecvate scopului și este necesară reamenajarea zonei, utilajele trebuie să fie suficient de robuste și eficiente pentru a demola aceste structuri.

În ultimii ani, a existat și o cerere din ce în ce mai mare pentru utilaje de demolări în această clasă de dimensiuni, în special pentru demolarea de instalații industriale, centrale electrice, platforme petroliere și alte proiecte legate de infrastructură și regenerarea zonelor urbane.

Excavatorul SK1300DLC-10E pentru demolare la ultra-înălțime – care se alătură modelelor mai mici SK350DLC-10E, SK400DLC-10E și SK550DLC-11 în gama utilajelor pentru demolări Kobelco – combină toate avantajele unui excavator Kobelco convențional, dar cu un plus de rezistență, durabilitate și tehnologie, pentru a face față unora dintre cele mai dure condiții de demolare.

„Kobelco a acumulat o experiență semnificativă pe piața japoneză cu această clasă de utilaje de demolare a clădirilor, așa că SK1300D este un utilaj cu pedigree excelent. Introdus în Japonia în 2021, reputația lui SK1300DLC în cele mai dure și mai dificile condiții de demolare este acum inegalabilă. Datorită cererii crescute de utilaje grele de demolare în Europa, sosirea lui la începutul acestui an a fost foarte anticipată.

„SK1300DLC este ideal în proiectele de demolare care necesită o rază mare de acoperire de peste 30 m, iar sistemul său NEXT ADVANCE îl face ideal și în lucrări de demolare la nivelul solului sau de fundații (sub nivelul solului). Această versatilitate, precum și faptul că este rapid și ușor de dezasamblat și transportat este un mare avantaj pentru antreprenorii din demolări care lucrează pe mai multe șantiere. În ciuda dimensiunilor sale impunătoare, SK1300DLC are aceleași caracteristici de înaltă calitate și performanță pentru care Kobelco este renumit.”

MEq
By MEq iunie 28, 2022 19:56