Sandvik introduce un nou încărcător subteran inteligent: LH621i

MEq
By MEq februarie 2, 2019 00:46

Sandvik introduce un nou încărcător subteran inteligent: LH621i

Pentru a-și extinde oferta existentă de utlaje inteligente, Sandvik introduce cel de-al doilea încărcător din Seria i, modelul LH621i. Noul Sandvik LH621i este ideal pentru o dezvoltare minieră rapidă și pentru producția subterană la scară largă. Încărcătorul de mare capacitate se potrivește perfect cu camionul minier subteran Sandvik TH663i lansat anterior, dacă se au în vedere capacitățile de încărcare.

Sandvik LH621i impune standardul în industrie în gama de încărcătoare subterane de 21 de tone. Acesta e construit pe baza tehnologiei dovedite pe care a moștenit-o de la modelul anterior, Sandvik LH621, iar acum intră pe piață având caracteristici îmbunătățite. Cu o putere hidraulică superioară pentru umplerea rapidă a cupei și o forță a trenului de rulare care îl ajuta să se deplaseze rapid în rampă, Sandvik LH621i este conceput pentru a curăța cu rapiditate capetele de tuneluri, pentru a obține rate ridicate de avansare. Siguranța operatorului și a personalului de întreținere au fost primordiale, astfel că robustul încărcător oferă o durată lungă de viață a componentelor și costuri reduse per tonă.

Pentru monitorizarea ușoară a stării produselor și pentru depistarea rapidă a problemelor, Sandvik LH621i oferă în dotarea standard cel mai recent sistem Sandvik Intelligent Control și My Sandvik Digital Services Knowledge Box. Utilajul este conceput pentru a suporta instalarea de sisteme automate (automation ready), ceea ce-l face flexibil, permițând instalarea ulterioară a sistemului Sandvik AutoMine în doar câteva zile. Iar pentru a crește confortul și productivitatea în operarea manuală, au fost aduse îmbunătățiri semnificative în cabină, aceasta fiind acum mai spațioasă și mai ergonomică, cu o vizibilitate sporită și un display color tactil de 7″.

Motorul eficient Stage II / Tier 2 de 352 kW oferă suficientă forță pentru umplerea rapidă a cupei și deplasarea cu viteză, asigurând astfel o productivitate ridicată. Este disponibilă și o opțiune nouă de motor Tier 4f / Stage IV, mai puternic, de 375 kW, cu emisii reduse, ce funcționează pe combustibil diesel cu conținut foarte redus de sulfuri (Ultra Low Sulphur Diesel). Frâna de motor la versiunea de motor Stage IV / Tier 4f oferă un control mai bun al vitezei vehiculului la coborârea unei rampe, minimizând supraîncălzirea frânei și transmisiei și uzura frânei. În plus, piesele de uzură SHARK Ground Engaging Tools (GET) sunt disponibile pentru o gamă largă de dimensiuni de cupe, optimizate pentru a mări productivitatea încărcătorului și durata de viață a cupei.

„Noul Sandvik LH621i nu are rival. Acest nou încărcător de 21 de tone capacitate reprezintă cu adevărat o nouă generație în termeni de productivitate și subliniază capacitatea Sandvik de a dezvolta utilaje subterane robuste și eficiente de încărcare și transport”, spune Olli Karlsson, Product Line Manager pentru încărcătoare mari, Sandvik Mining and Rock Technology.

Familia de încărcătoare și camioane din Seria i de la Sandvik este acum o formulă completă de utilaje inteligente, formată din două încărcătoare și trei camioane: Sandvik LH517i, Sandvik LH621i, împreună cu Sandvik TH545i, Sandvik TH551i și Sandvik TH663i.

MEq
By MEq februarie 2, 2019 00:46