RAVO 5 eSeries: prima automăturătoare electrică din segmentul său

MEq
By MEq decembrie 6, 2021 15:24

RAVO 5 eSeries: prima automăturătoare electrică din segmentul său

Din ce în ce mai multe municipalități caută soluții durabile pentru a reduce poluarea fonică și de mediu din orașe. În domeniul curățeniei urbane, RAVO răspunde acestei nevoi cu cea mai recentă dezvoltare a sa – RAVO5 eSeries, prima automăturătoare complet electrică, silențioasă și 100% fără emisii din segmentul său.

Măturarea electrică are numeroase avantaje și oferă municipalităților soluția ideală pentru reducerea amprentei ecologice și creșterea calității vieții locuitorilor. RAVO 5 eSeries nu utilizează combustibili fosili, deci nu emite CO2 sau oxizi de azot. De asemenea, emisiile reduse de zgomot ating valoarea de 93 dB, pentru un impact minim în mediul urban. Această mașină de măturat „verde” întreține străzile, piețele și pistele de biciclete fără a deranja locuitorii în activitățile lor zilnice. Un alt avantaj suplimentar este că RAVO 5 eSeries poate fi folosită dimineața devreme sau seara târziu, fără a deranja. Nu în cele din urmă, nivelul de zgomot foarte scăzut din cabină (61 dB) asigură șoferului un mediu de lucru confortabil.

Măturătoarea RAVO 5 eSeries vine, de asemenea, cu o înaltă calitate și tehnologie, derivate din anii de experiență în lumea mașinilor de măturat. RAVO 5 eSeries dispune de o baterie fiabilă, performanțe excelente de măturare, un sistem puternic de aspirație, precum și o capacitate mare de încărcare și o rază mare de acțiune. În plus, designul este unul deosebit.

„Acordăm o mare importanță protecției mediului”, spune Peter de Vries, Product Marketing Manager la RAVO. „Viziunea noastră corporativă gravitează în jurul operațiunilor ecologice, durabile și responsabile. Măturătoarele electrice compacte sunt deja disponibile, dar există o nevoie urgentă și de modele mai mari. În calitate de companie inovatoare, dorim în mod firesc să satisfacem această cerere. Cu RAVO 5 eSeries am reușit și lucrăm pentru un viitor sănătos și curat pentru fiecare membru al comunității.”

MEq
By MEq decembrie 6, 2021 15:24