PW168 și PW198 extind gama de excavatoare pe roți short-tail de la Komatsu

MEq
By MEq martie 19, 2024 16:16

PW168 și PW198 extind gama de excavatoare pe roți short-tail de la Komatsu

Story Highlights

  • Komatsu
  • excavatoare pe roti short-tail Komatsu
  • Komatsu PW168-11
  • Komatsu PW198-11
  • short-tail wheeled excavator

Related Articles

Cu excavatoarele pe roți PW168-11 și PW198-11, Komatsu își extinde gama de modele short-tail, completând oferta de până în 20 de tone ale acestor utilaje populare. Noile utilaje sunt compacte și ușor de transportat, puternice, versatile și durabile, conform celor mai frecvent exprimate cerințe ale clienților.

PW168 și PW198 extind gama de excavatoare pe roți short-tail de la KomatsuUșor de transportat. Dimensiuni compacte
Noile excavatoare pe roți Komatsu pot fi transportate rapid la următorul șantier fără a necesita o remorcă specială și lucrează cu lejeritate în spații înguste. Cu o înălțime redusă de transport de doar 3,1 m, transportul lor este posibil pe remorci standard joase, cu o înălțime de încărcare de până la 4 m. Consola spate scurtă de 1,85 m (la modelul PW168-11) sau de 1,9 m (PW198-11) este ideală pentru șantierele înguste.

Puternice
Echipate cu motoare diesel Komatsu cu 4 cilindri (110 kW sau 129 kW), noile excavatoare pe roți cu coadă scurtă (short-tail) sapă, ridică și scot aproape orice pe șantier. Motoarele îndeplinesc standardele actuale de emisii Stage V și vin din fabrică pregătite pentru a rula cu combustibil HVO Diesel ecologic (ca standard). Designul unic al utilajului (cu braț optimizat și motor amplasat în spate) permite o performanță impresionantă de ridicare, pentru a muta cu ușurință sarcinile grele.

PW168 și PW198 extind gama de excavatoare pe roți short-tail de la KomatsuConfort remarcabil
Performanța de conducere activă a noilor modele este, de asemenea, impresionantă. Datorită centrului de greutate coborât, excavatoarele se simt stabile pe orice drum. Noul scaun premium cu ventilație în mai multe trepte și încălzire este deosebit de confortabil. Funcțiile importante pot fi operate prin intermediul joystick-urilor, iar vizibilitatea excelentă este susținută de patru camere video (vederea bird’s eye este standard).

Versatile și flexibile
În ultima vreme, excavatorul pe roți este din ce în ce mai utilizat cu un tiltrotator (rotor basculant) și un sistem de ghidare 3D. Noile modele sunt deschise oricărui tip de sistem și sunt pregătite pentru utilizare cu un tiltrotator, precum și pentru sisteme de ghidare 3D. Cu dotări suplimentare utile, precum direcție prin joystick, managementul uneltelor de lucru sau cuplarea remorcii, PW168 și PW198 pot fi pregătite optim pentru șantierele dificile.

Noile filtre de particule diesel Komatsu, care sunt înlocuite după 8.000 de ore, permit intervale lungi și neîntrerupte de muncă. Tratarea gazelor de evacuare se realizează complet automat, fără perturbarea fluxului de lucru. Toate punctele de întreținere sunt centralizate și ușor accesibile de la nivelul solului, sub capotele din oțel. Toate funcțiile importante sunt afișate standard pe monitorul din cabină și transmise prin sistemul de management al flotei Komtrax.

MEq
By MEq martie 19, 2024 16:16