Puterea întâlneşte eficiența în noua Generaţie 10 de la Kobelco

MEq
By MEq septembrie 7, 2015 16:08

Puterea întâlneşte eficiența în noua Generaţie 10 de la Kobelco

Kobelco Construction Machinery Europe a anunţat sosirea pe piaţa europeană a celor mai recente excavatoare ale sale din Generaţia 10. SK260LC-10 / SK260NLC-10 este cel mai recent excavator convențional Kobelco conform cu standardul de emisii Stage 4. Îmbinarea perfectă dintre cei 80 de ani de experiență în fabricarea de excavatoare, tehnologia modernă și feedback-ul permanent din partea clienţilor au dus la obţinerea unui produs cu emisii scăzute și costuri operaționale reduse, dar totodată cu performanțe de lucru crescute.

În ceea ce privește eficiența consumului, comparativ cu un modelul echivalent din Generația 9, consumul de combustibil în modul de lucru S-mode (normal) a scăzut cu 9%, în timp ce modul Eco atinge o reducere de 10%. Oficialii Kobelco spun că acest lucru reprezintă o economie de combustibil remarcabilă pentru client și îmbunătăţeşte mai departe productivitatea cu 5% în operarea în modul de lucru H.

SK260LC-10 / SK260NLC-10, cu motoare Hino, dispune de ultimele noutăți în materie de „tehnologii curate” prin încorporarea unui catalizator de oxidare diesel (DOC) și combinația de SCR (catalizator de reducere selectivă) și DPF (filtru de particule diesel). Împreună, aceste sisteme-cheie reduc consumul de DEF / AdBlue utilizat în sistemul de post-tratare a gazelor, care reduce particulele în suspensie și astfel asigură conformitatea cu standardul Stage 4. Reducerea de NOx cu aproximativ 88% crește certificarea de mediu a mașinilor Kobelco. „Încă o dată, Kobelco a realizat un produs care se potrivește și depășește cerințele clienților și standardele actuale. Tehnologia japoneză și feedback-ul clienţilor au fost puse laolaltă pentru a oferi fiabilitate, confort, costuri reduse de întreţinere și eficiență la locul de muncă, cu o amprentă redusă a emisiilor de carbon”, a afirmat Peter Stuijt, KCME Product Marketing Manager.

MEq
By MEq septembrie 7, 2015 16:08