Productivitate mai mare cu excavatorul manipulator Link-Belt 380 X4

MEq
By MEq iunie 30, 2016 01:30

Productivitate mai mare cu excavatorul manipulator Link-Belt 380 X4

LBX Company anunță excavatorul de manipulare a materialelor Link-Belt 380 X4 pentru pieţele din SUA și Canada, echipat cu motor Isuzu controlat electronic de 268 hp, ce îndeplinește cerințele normei EPA Tier 4f, fără necesitatea utilizării unui filtru de particule diesel (DPF).

380 X4 MH este special conceput pentru aplicații de manipulare a materialelor. Pachetul hidraulic dispune de tehnologia premiată SSC (Spool Stroke Control), pentru un control și o productivitate maxime. Motorul hidraulic preinstalat și pompa pentru generatorul de 20 kW acționat hidraulic cu controller vin ca echipare standard. „Noul pachet hidraulic oferă timpi de ciclu cu până la 9% mai rapizi decât predecesorul său”, a declarat Nori Kumagai, LBX product manager. „Această creștere a performanței se datorează în mare parte noilor proprietăţi ale supapei de control, cu o zonă de trecere hidraulică cu 30% mai mare. Dar nu ne-am oprit aici. Am mărit dimensiunile balansierului şi brațului pentru a reduce pierderile de presiune și a distribui mai lin uleiul. Două pompe Kawasaki cu piston axial cu volum variabil, controlate electric, și o pompă cu roți dințate Kawasaki se asigură că fluxul hidraulic ajunge exact acolo unde și când este nevoie. În final rezultă mişcări mai line, manevrabilitate și precizie în toate modurile de operare. O rată de consum de 3% a lichidului de evacuare diesel împreună cu un rezervor mai mare de DEF asigură cel mai mare interval de realimentare cu DEF din industrie.”
380x4mh-2

Cabina spaţioasă a lui X4 maximizează confortul operatorului, fiind dotată cu scaun încălzit, cu suspensie pneumatică, cu înclinare de +/- 5 grade. Mânerele scaunului se deplasează în mod proporțional cu consola, ceea ce înseamnă că distanța și unghiul dintre joystickuri și operator rămân aceleași, indiferent de cum este reglat scaunul. Grilajul frontal OPG nivel 1, protecţia FOPS de deasupra, balustrade ISO şi oglinzile sunt standard. Cabina elevată hidraulic (Hydraulic Cab Riser) oferă operatorului o vizibilitate mai mare – 5.74 m înălţime la nivelul ochilor.
La interior, monitorul color LED permite o navigare uşoară prin meniul de control ce asigură controlul total al excavatorului şi al ataşamentelor sale. Camera cu vedere în spate este accesibilă prin intermediul monitorului, afişând o imagine panoramică a zonei de lucru din spatele utilajului, cu linii de ghidare ce pot fi activate sau oprite de către operator. Sistemului cu cameră video îi pot fi, de asemenea, adăugate lumini atât în spate, cât şi lateral.

Pentru o vizibilitate absolută, se poate adăuga sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System). „Acesta este o opţiune exclusivă, premiată, pentru excavatoarele de manipulare a materialelor Link-Belt X4. Sistemul este uşor de folosit şi include trei circuite închise şi camere de înaltă rezoluţie ce asigură o vedere la 270 grade, fără puncte oarbe”, a mai spus Kumagai.
Sistemul telematic prin GPS RemoteCARE permite monitorizarea 24/7 a utilajului. Acesta ţine evidenţa şi înregistrează intervalele de service obişnuite sau pe cele importante, afişând pe monitor coduri de diagnostic ale unor potenţiale defecţiuni. Sistemul afişează şi poziţia utilajului în timp real. Serviceul se face rapid, cu acces convenabil de la nivelul solului la toate punctele de rutină.

MEq
By MEq iunie 30, 2016 01:30