Cinci noi modele Dressta, la Bauma 2016

MEq
By MEq ianuarie 28, 2016 21:47

Cinci noi modele Dressta, la Bauma 2016

În aprilie, la Munchen, Dressta îşi va prezenta gama de produse destinate sectoarelor minier, de construcţii, forestier şi lansării de conducte. Îşi vor face debutul internaţional nu mai puţin de cinci noi modele, inclusiv noua serie S de buldozere compacte, lansatorul de conducte SB-85 din seria R, buldozerul pentru deşeuri TD-20 şi buldozerul minier TD-25.

Noul SB-85R este cel mai mare lansator de conducte din portofoliul Dressta şi primul compatibil cu standardul de emisii Tier 4F, fiind echipat cu un motor Cummins QSX15 de 410 hp, mai economic cu 15% decât modelele anterioare. Dispunând de un sistem de direcție cu 2 viteze, opțiuni de braţ de 7,3 şi 9 m și o capacitate de ridicare de până la 45 t, SB-85 este proiectat pentru a ridica, manipula și manevra conducte de până la 1,4 m diametru, în cele mai provocatoare condiţii de lucru.

La celălalt capăt al gamei, Dressta va lansa 2 modele din seria S de buldozere compacte, inclusiv modelele pentru aplicaţii forestiere TD-8 şi de amenajare a teritoriului TD-9. Printre caracteristicile cheie ale noii serii S de buldozere compacte sunt: motoare diesel Tier 4F Cummins; modul Eco ce îmbunătățește eficiența consumului de combustibil, fără a afecta productivitatea; o nouă cabină cu 30% mai spațioasă; vizibilitate mai mare cu 15%; joystick-uri ergonomice pentru un control precis și lin; un display LCD de 16 „, care oferă în timp real valori ale sistemului – temperaturi, presiuni și direcția de deplasare înainte/înapoi.

Oferta Dressta pentru depozite de deşeuri şi industria minieră va cuprinde la târg şi buldozerele TD-20 LA şi TD-25 R, dotate cu motoare puternice Cummins Tier 4F. Printre carcateristici se pot aminti: protecţii pentru cilindrii hidraulici, ventilatoare reversibile, papuci de şenile cu autocurăţare, structuri ranforsate, lame de mare capacitate şi riper pentru condiţii extreme de operare.

MEq
By MEq ianuarie 28, 2016 21:47