Preview al noii game Manitou Compact Equipment, la Bauma China 2018

MEq
By MEq noiembrie 30, 2018 16:31

Preview al noii game Manitou Compact Equipment, la Bauma China 2018

Grupul Manitou, lider în segmentul de echipamente de manipulare, a prezentat la Bauma China 2018 noi utilaje de manipulare și pentru sectorul construcțiilor. Printre acestea se numără platforme de lucru la înălțime, telehandlere și un preview al noii game de utilaje compacte, toate dedicate în mod special pieței chineze.

Din 2016, piața construcțiilor din China a avut o creștere ușoară. Pentru aceasta, Grupul Manitou oferă o gamă largă de soluții noi care să sătisfacă cererea locală. Acestea includ noua gamă de echipamente compacte Manitou, compusă din miniîncărcătorul compact pe șenile Manitou 2100 RT și buldoexcavatorul Manitou 818 S, care vor fi lansate în primul trimestru al lui 2019. Billy Wang, Managing Director pentru Manitou China, a declarat: „Suntem foarte mândri să prezentăm în premieră în China noua gamă Manitou Compact Equipment. Cu aceste produse ne vom consolida soluțiile de echipamente compacte și prezența pe piață în segmentul miniîncărcătoarelor compacte. Credem cu tărie că performanța dovedită a acestor utilaje le va face o ofertă interesantă și fiabilă în China”.

Pe lângă noua gamă de echipamente compacte, Grupul Manitou a expus pentru prima dată în Asia modelul Gehl V420. Acast miniîncărcător este cel mai mare de pe piață și înlocuiește modelul V400. Cu o capacitate de încărcare de până la 1,9 t și un debit hidraulic performant de 155 l/m, Gehl V420 este echipamentul ideal în aplicații grele, precum construcția și întreținerea de drumuri.

În așteptarea unor oportunități de creștere pe piața platformelor aeriene (AWP), Grupul Manitou și-a prezentat cele mai căutate produse de lucru la înălțime. Billy Wang a adăugat: „Pentru întâmpinarea cerințelor pieței de închiriere pentru alte game de produse, suntem încântați să prezentăm nacela cu braț vertical electrică 100 VJR și platforma diesel cu braț articulat Man’Go 12, care completează categoria de echipamente principale, precum cele cu braț telescopic.“

Telehandlerul a fost întotdeauna o prioritate pentru Grupul Manitou. La stand au fost expuse trei modele, și anume MRT-X 2545 E, MT-X 1840 A și MT-X 625, împreună cu o gamă largă de atașamente care permit soluții ample pentru piața chineză. Ca principal producător de manipulatoare cu braț telescopic în China, Manitou are obiective ambițioase și intenționează să-și majoreze investițiile în următorii ani pentru a dezvolta acest segment de piață, dorind să își extindă prezența în China și în regiunea Asiei.

MEq
By MEq noiembrie 30, 2018 16:31