Noi opțiuni pentru brațele de macara de pe forwarderele John Deere

MEq
By MEq februarie 3, 2021 18:19

Noi opțiuni pentru brațele de macara de pe forwarderele John Deere

John Deere lansează pentru forwarderele sale dotate cu macarale CF5, CF7 și CF7S noi opțiuni de secțiuni de braț, complet reproiectate, ce includ o extensie care maschează (ascunde) liniile hidraulice (furtunurile). Elementele de braț reproiectate aduc o îmbunătățire clară în termeni de utilitate, durabilitate și funcționalitate. Noile extensii pentru mascarea furtunului, denumite XI, vor fi o opțiune disponibilă pentru forwarderele 910G, 1010G, 1110G, 1210G și 1510G, începând din primăvara lui 2021.

Noul vârf de braț este mai robust, extensia este mai puternică, iar dirijarea furtunurilor prin interior a fost reproiectată, luând în considerare mai atent atât de durabilitatea și schimbarea furtunurilor, cât și utilizarea brațului. Direcționarea reproiectată a furtunurilor între segmentul de ridicare și vârful brațului și interiorul pachetelor de extensie protejează liniile hidraulice (furtunurile) de daune. Geometria îmbunătățită și raportul mai echilibrat între brațul de ridicare și vârful de braț fac traiectoriile și funcționarea brațului per ansamblu mai ușoare, îmbunătățind astfel productivitatea. Cu noile extensii XI cu furtun ascuns, deschiderea brațului este de 9,8 m.

90% dintre forwarderele livrate sunt echipate cu sistem IBC. Utilajele echipate cu IBC includ o lumină de lucru opțională situată sub vârful brațului, pentru o mai bună vizibilitate de operare în întuneric.

Traseul îmbunătățit al liniilor hidraulice (furtunurilor) prin interiorul brațului crește durabilitatea furtunurilor și facilitează înlocuirea lor. Lagărul de alunecare de la capătul posterior al extensiei poate fi acum lubrifiat fără a înlătura capacele. De asemenea, lanțul de extensie poate fi reglat fără a demonta piese și a îndepărta capacele. Suportul reglabil al brațului este, de asemenea, nou și facilitează plierea pentru poziția de transport.

Pe lângă extensiile de ascundere a furtunului, este disponibilă și o articulație Indexator GV12-2S mai puternică. Placa de bază a articulației mai puternice este acum fabricată din oțel, nu din fontă.

MEq
By MEq februarie 3, 2021 18:19