Hitachi a prezentat la Intermat 2018 excavatorul cu balansier glisant ZX135US-6

MEq
By MEq iunie 19, 2018 13:29

Hitachi a prezentat la Intermat 2018 excavatorul cu balansier glisant ZX135US-6

Noul excavator cu balansier glisant de la Hitachi este ideal în proiecte de excavare la adâncime, în spații strâmte. Acesta poate săpa mai adânc decât un excavator standard de 30 de tone și are o amprentă semnificativ mai redusă, ceea ce-l face ideal pentru proiecte de construcții urbane și de drumuri.

Noul model pentru aplicații speciale a fost expus la Intermat 2018, în aprilie. Utilajul a fost dezvoltat de Hitachi ca o alternativă compactă la modele mai mari, adresându-se nevoilor specifice de mașini puternice capabile să lucreze în spații strâmte. Acesta poate finaliza rapid și eficient sarcinile de excavare, permițând executarea proiectelor în siguranță și la timp.
Balansierul glisant extinde considerabil intervalul de lucru a lui ZX135US-6 până la o adâncime maximă de excavare de 7,790 mm. Balansierul dispune de un cilindru încorporat, cu o cursă de 2.000 mm, fiind ideal în lucrări de întreținere a râurilor, șanturi pentru conducte și săparea de puțuri în construcții. În plus, datorită razei scurte de rotire, ZX135US-6 încape în spații mici, ceea ce îi sporește și mai mult versatilitatea.

Funcționarea lină a balansierului glisant îl face potrivit și în lucrări de finisare a pantelor. Acest lucru se datorează controlului combinat al brațului și balansierului și circuitului hidraulic exclusiv Hitachi. Structura glisantă robustă a mașinii susține, de asemenea, mișcarea balansierului pentru a împiedica șocurile și rezistența la uzură. Modelul Zaxis-6 este ușor de întreținut, având puncte de lubrifiere pe structura glisantă, ceea ce, de asemenea, crește fiabilitatea utilajului. Plăcile glisante din nylon pot fi înlocuite rapid și convenabil, iar balustradele și platforma de siguranță consolidată contribuie la un mediu de lucru sigur al mașinii.

Conceput pentru performanțe superioare, excavatorul are componente și materiale de înaltă calitate. ZX135US-6 este echipat cu un sistem de reducere catalitică selectivă (SCR) ce injectează uree în gazele de evacuare pentru a reduce emisiile de oxizi de azot. Noul excavator mediu dispune de sistemul hidraulic HIOS IV, care reduce pierderile totale hidraulice și contribuie la reducerea consumului de combustibil cu 7% (în modul PWR), având aceleași niveluri de productivitate ca și modelul anterior.

„Hitachi și-a folosit expertiza de fabricație pentru a dezvolta acest utilaj și a furniza soluții fiabile clienților care caută mașini puternice pentru a lucra în spații strâmte. Este foarte versatil și va finaliza proiectele de excavare în mod eficient și sigur. Ca toate excavatoarele Zaxis-6, oferă un consum redus de combustibil și o productivitate ridicată, garantând rentabilitatea investiției”, a spus Toru Nabeshima, manager al departamentului de aplicații speciale, Hitachi Construction Machinery (Europe) NV.

MEq
By MEq iunie 19, 2018 13:29