Premieră mondială Nooteboom la Bauma: Manoovr de 105 t cu Multidolly

MEq
By MEq aprilie 1, 2016 18:40

Premieră mondială Nooteboom la Bauma: Manoovr de 105 t cu Multidolly

Standul Nooteboom de la Bauma va fi plin de inovaţii, însă în centrul atenţiei se vor afla cea mai recentă semiremorcă Manoovr MPL semi low-loader cu 10 axe, precum şi Pendel-X Euro low-loader cu ultima generaţie de sistem fix IF Interdolly.

Lansarea semiremorcii Manoovr MPL low-loader în octombrie anul trecut a fost un real succes. Ca urmare, în doar câteva luni au fost vândute şi livrate peste 250 de astfel de modele. Pe durata târgului de la Munchen, va fi expus un model Manoovr cu 5 axe, special proiectat pentru operatorii de transport. Retractată, semiremorca MPL low-loader se încadrează în dimensiunile omologate de transport din Europa. Cu o distribuţie a sarcinii de 12 tone per axă şi o masă totală de 85 t, acest MPL se pretează şi pentru transport agabaritic.

Însă premiera târgului va fi semiremorca Manoovr cu 10 axe şi Multidolly detaşabil. Cu o masă totală de 150 t, acest MPL-150-37 (V) este în prezent cel mai mare model Manoovr semi low-loader cu cea mai mare sarcină utilă livrată până acum.
O altă noutate este Euro Pendel-X low-loader cu cel mai nou sistem Interdolly, tip IF. Cu gât de lebădă hidraulic şi sistem Interdolly, principalul avantaj este o reducere considerabilă a greutăţii de aproximativ o tonă, precum şi o lungime cu 35 cm mai mică a ansamblului Interdolly. Sistemul IF Interdolly este disponibil cu una, două şi trei axe şi cu diferite lungimi ale gâtului pentru un tractor tip 6×4, 8×4 şi 10×4.
14488

MEq
By MEq aprilie 1, 2016 18:40