Noul excavator cu rază minimă Link-Belt 145 X4 MSR, pentru versatilitate în spații reduse

MEq
By MEq septembrie 9, 2017 14:19

Noul excavator cu rază minimă Link-Belt 145 X4 MSR, pentru versatilitate în spații reduse

LBX Company anunță excavatorul Link-Belt 145 X4 cu rază minimă de rotire (MSR), disponibil pentru pietele din US și Canada, cu motor Isuzu de 102 hp, controlat electronic, conform cu cerințele EPA Tier 4 Final, fără a necesita filtru de particule diesel (DPF). Noul 145 X4 este ușor de transportat și suficient de versatil pentru a prelua diverse sarcini (construcții de rețele de apă și canalizare, construcții rezidențiale, construcția de autostrăzi și străzi, lucrările de excavare și încărcare de camioane). Pentru o versatilitate mai mare poate fi echipat și cu lamă.

Eficiența combustibilului este și ea îmbunătățită. Modelul 145 X4 oferă o economie de combustibil cu până la 6% mai bună decât modelele anterioare. Dispune, de asemenea, de un rezervor DEF de 45 l capacitate.
Cabina certificată ROPS și FOPS oferă o îmbunătățire a ergonomiei și confortului operatorului. Scaunul mare, cu spătar înalt, asigură un bun suport lombar, putând fi înclinat și încălzit. Mânerele pentru braț se deplasează proporțional cu consola, ceea ce înseamnă că distanța și unghiul dintre joystick-uri și operator rămân aceleași, indiferent de modul în care scaunul este reglat.

Un monitor color mare LCD de 7 inch permite operatorului să navigheze cu ușurință printr-un meniu complet de comenzi, pentru a asuma comanda completă a excavatorului și a echipamentelor atașate. Noile caracteristici includ afișarea consumului de combustibil, informații despre mașină și setări de timp.
Camera retrovizoare standard este accesibilă prin intermediul monitorului, afișând o imagine panoramică a zonei de lucru din spatele mașinii, cu instrucțiuni de vizibilitate care pot fi pornite sau oprite de către operator. Lămpile spate și laterale pot fi adăugate la sistemul video. Pentru o vizibilitate maximă, poate fi adăugat sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System), ce include trei camere video de înaltă rezoluție, cu circuit inchis, ce acoperă un unghi de vedere de 230°, fără puncte moarte.

Alte noi caracteristici ale cabinei includ: lămpi duble cu halogen (opțional, cu iluminare LED); suport pentru pahar și zone de depozitare pentru telefon mobil și alte articole mici; joystick-uri nou proiectate, cu mâner ușor de apucat și butoane de oprire pentru radio; o nouă mufă audio MP3, Bluetooth activat pentru comunicații hands-free.

Service-ul se face rapid, utilajul având puncte de acces de la nivelul solului, inclusiv port-uri de mostre pentru motor și uleiul hidraulic. Toate port-urile de service sunt ușor accesibile prin răsucirea unor capace. Sistemul telematic RemoteCARE GPS permite monitorizarea și securitatea de la distanță, 24 din 24. Sistemul urmărește și înregistrează intervalele majore de rutină și de întreținere, precum și starea utilajelor, oferind mai multă flexibilitate și control atunci când se decide când și unde mașinile să beneficieze de lucrări de service. De asemenea, sistemul localizează utilajul în timp real.

Specificații tehnice
Masa operațională: 14.600 kg
Adâncimea max. de săpare: 6.01 m
Raza max. la nivelul solului: 8.60 m
Forța brațului / Auto Power Boost: 66 kN
Forța de săpare a cupei / Auto Power Boost: 95 kN
Capacitatea cupei: 0.38 m³ – 0.75 m³
Motor: Isuzu AR-4JJ1X
Puterea netă: 102 hp (76.4 kW) @ 2,000 rpm
Viteza max. de deplasare: 5.6 km/h
Tail swing: 1.53 m

MEq
By MEq septembrie 9, 2017 14:19