Cele mai bune anvelope BKT destinate fiecărui sector, expuse la The Tire 2018, Köln

MEq
By MEq mai 31, 2018 18:05

Cele mai bune anvelope BKT destinate fiecărui sector, expuse la The Tire 2018, Köln

Multinaționala indiană BKT Tires, unul dintre principalii jucători la nivel mondial în sectorul anvelopelor Off-Highway, expune la The Tire Cologne 2018 (29.05-1.06) vârful de gamă pentru fiecare sector, produse din ce în ce mai avangardiste și performante, capabile să răspundă celor mai diverse exigențe privind aplicațiile, garantând cea mai bună rezistență și durată.

Toate reflectoarele sunt pe Earthmax SR 45 M și pe Agrimax V-FLECTO (în cele două variante VF 710/60 R 42 NRO și VF 600/60 R 30 NRO), montate pe giganta și inedita autobasculantă transparentă și pe imensul tractor din plexiglas, gata să atragă vizitatorii la stand. Inedita autobasculantă la scara 1:1 este echipată cu șase anvelope Earthmax SR 45 M, în dimensiunea 24.00 R 35, proiectate special pentru autobasculante rigide, având o structură All Steel a carcasei, cu o bandă de rulare din clasa de adâncime E-4 și studiate cu un amestec cut resistant – caracteristici importante care asigură un nivel excelent de tracțiune și rezistență și pentru operațiile de transport pe distanțe lungi și în condiții extrem de dificile.

Alături de acest vehicul imens, este expus și binecunoscutul tractor transparent, de asemenea la dimensiuni impresionante, realizat cu 1.500 kg de plexiglas. Modelul Agrimax V-FLECTO este răspunsul perfect atât pentru tractoarele din noua generație, cât și pentru agricultura modernă. Compactarea redusă a solului, costurile de exploatare scăzute, dubla utilizare atât pe câmp, cât și pe șosea, fără a necesita modificarea presiunii de umflare și capacitatea superioară de încărcare, sunt doar câteva dintre avantajele pe care le oferă această anvelopă în materie de performanțe și fiabilitate.

Reprezentând gama de anvelope agricole, în prima linie se află modelul de vârf al echipei BKT, Agrimax FORCE, expus în dimensiunea IF 900/60 R 42. Dotată cu tehnologia IF, regândită de BKT, această anvelopă radială permite tractoarelor de mare putere să beneficieze de o amprentă foarte amplă la sol, cu o distribuție uniformă a sarcinilor, și permite, totodată, reducerea compactării solului. Tot din gama Agrimax este și Agrimax TERIS, prezentă în versiunea 800/65 R 32, proiectată special pentru mașini de recoltat și treierat de mare putere și mașini de împrăștiat. Caracteristicile optime de flotabilitate, tracțiunea și stabilitatea excepționale sunt reprezentative pentru această anvelopă radială, care asigură cea mai bună protecție a terenului și performanțe maxime de recoltare, suportând sarcini ridicate.

Dedicată mijloacelor de manipulare agro-industriale, precum buldoexcavatoarele, încărcătoarele compacte și încărcătoarele telescopice, este CON STAR, prezentă la expoziție în dimensiunea 400/70 – 24. Această soluție beneficiază de o mare stabilitate verticală și laterală, calități valoroase pentru operațiile de ridicare. Ranforsările ample permit susținerea unor greutăți importante, mărind zona de contact cu suprafața. Este de lăudat și ciclul său de viață prelungit, datorită utilizării amestecului special care combate riscurile de tăiere și deteriorările tipice acestor lucrări.

Pentru sectorul industrial, BKT propune Portmax PT 93 (280/75 R 22.5), proiectată pentru tractoare portuare destinate operațiilor de exploatare de mare tonaj în cadrul porturilor, terminalelor de containere, centrelor de distribuție și logistică. Amestecul special, antistatic al benzii de rulare garantează o rezistență excelentă la uzură, chiar și în situații critice, limitând la minimum frecvența de înlocuire și timpii de inactivitate ai mașinii. În completarea expunerii este și Airomax AM 27 (în versiunea 445/95 R 25), anvelopa pentru macarale din domeniul construcțiilor, adecvată pentru aplicații pe șosea și autostradă, cât și pe cele mai agresive și denivelate terenuri din șantiere.

MEq
By MEq mai 31, 2018 18:05