Potain MCR 625 este o macara turn cu braț înclinat destinată piețelor emergente

MEq
By MEq martie 7, 2024 16:19

Potain MCR 625 este o macara turn cu braț înclinat destinată piețelor emergente

Manitowoc introduce macaraua turn cu braț înclinat Potain MCR 625. Această macara pentru sarcini grele este adaptată cerințelor unice de pe piețele în plină dezvoltare din Asia, Orientul Mijlociu și America Latină. Are un nou design, realizat la fabrica Manitowoc din Zhangjiagang, China, dar include numeroase caracteristici ca renumitul model MR 618, o macara populară în flotele din Europa și America de Nord.

Potain MCR 625 combină robustețea unei macarale heavy-duty cu braț înclinat cu o amprentă foarte compactă, pentru a oferi performanțe excepționale în mediile urbane. Acest lucru le permite contractorilor să lucreze în proiecte mari din zonele dens populate, cu o eficiență și precizie fără precedent.

„Suntem încântați să prezentăm Potain MCR 625, o macara care oferă echilibrul perfect între putere, precizie și caracterul compact. Prin valorificarea designului dovedit al modelului MR 618 și adăugând elemente de design pentru piețele globale emergente, oferim contractorilor puterea de a aborda proiecte ambițioase în mediile urbane”, a declarat Leong Kwong-Joon, regional product manager, macarale turn Potain.

Potain MCR 625 este o macara turn cu braț înclinat, destinată piețelor emergenteO funcție cheie a modelului MCR 625 o reprezintă contragreutățile sale mobile, care optimizează distribuția sarcinii în întreaga structură. Acest lucru le-a permis inginerilor Manitowoc să proiecteze o macara foarte compactă, dar care oferă capacități mari de ridicare în diagrama de sarcină și înălțimi mai mari sub cârlig. Contragreutățile mobile se asigură, de asemenea, ca macaraua rămâne bine echilibrată, permițându-i să fie ridicată pe secțiuni de turn relativ subțiri (de 2,45 m), pentru o mai bună logistică și pentru a ușura instalarea pe șantierele cu spațiu limitat.

În plus, MCR 625 poate lucra cu una sau două ramuri, pentru viteze mai mari de ridicare și productivitate mai bună. Există o capacitate maximă de 32 t, atunci când este configurată pentru operare în două ramuri, în timp ce cu o singură ramură, capacitatea este de 17,5 t. Lungimea maximă a brațului este de 65 m și este disponibilă o sarcină maximă la vârf de 6,4 t, permițând macaralei să îndeplinească chiar și cele mai exigente cerințe ale proiectelor înalte.

Folosind secțiuni de turn de 2,45 x 2,45 m, Potain MCR 625 poate fi configurată cu mai multe lungimi de braț – de 30 m, de 40 m, apoi la intervale din 5 în 5 m până la maximum 65 m –, oferind contractorilor versatilitatea de a-și adapta set-up-ul în funcție de specificațiile proiectului. Chiar și cu brațul complet de 65 m, macaraua poate fi mutată în doar 11 transporturi (camioane), reducând la minimum costurile și provocările logistice.

MEq
By MEq martie 7, 2024 16:19