Pentru Yanmar, inovația este cheia succesului continuu

MEq
By MEq februarie 21, 2019 22:51

Pentru Yanmar, inovația este cheia succesului continuu

Designul inovator, cercetarea tehnologică și dezvoltarea continuă a produselor sunt cheia succesului pe piața mondială a construcțiilor, consideră Yanmar Construction Equipment Europe (CEE). În ultimele luni, constructorul specializat în utilaje compacte a cunoscut o creștere semnificativă și consideră că investiția a avut un rol determinant.

De la achiziționarea Terex Compact Germany GmbH, în 2016, Yanmar a continuat să investească, îmbunătățind 18% dintre modelele sale de miniexcavatoare și integrând noi game de încărcătoare frontale pe roți și excavatoare. Recunoscută în Europa și în întreaga lume pentru portofoliul său de vârf (care cuprinde acum 35 de modele), compania Yanmar vizează poziția de lider de piață în sectoarele de construcții, amenajări teritoriale, lucrări terasiere, urbane, de demolări și de inginerie civilă.

Dorind ca operatorii să aibă acces la echipamente compacte de înaltă calitate, Yanmar a planificat pentru 2019 investiții suplimentare în gama de produse și în rețeaua de distribuitori. Compania se dedică eforturilor de a oferi utilaje performante și eficiente.

De la înființarea sa în 1912, Yanmar a demonstrat un spirit de pionierat, căutând permanent să depășească așteptările operatorilor prin dezvoltarea de produse și servicii de calitate superioară.
Pentru a crește productivitatea operatorului și a asigura accesul în zonele urbane aglomerate, Yanmar continuă să investească la nivel de design, inovare tehnologică și dezvoltare de produs. Cu un portofoliu bine cunoscut de încărcătoare, transportoare și excavatoare pe șenile și pe roți (cu sarcini utile de la 1 la 12 t), cele mai recente modele ale sale se remarcă prin performanță, eficiență și productivitate.

MEq
By MEq februarie 21, 2019 22:51