Open-S Alliance se extinde cu un nou membru: Kinshofer Group

MEq
By MEq martie 13, 2023 14:19

Open-S Alliance se extinde cu un nou membru: Kinshofer Group

Story Highlights

  • Open-S Alliance
  • Kinshofer Group
  • standard deschis pentru cuple rapide complet automate

Related Articles

Inițiativa comună de a crea un standard deschis pentru cuplele rapide complet automate pentru excavatoare se consolidează în continuare prin aderarea Grupului Kinshofer la Open-S Alliance ca membru al organizației. Scopul standardului Open-S este de a oferi operatorilor de utilaje și antreprenorilor libertatea de a utiliza fără restricții cuplele, rotoarele basculante (tiltrotatoare) și unelte de lucru ale producătorilor care respectă acest standard, precum și de a promova dezvoltarea tehnologică continuă.

Kinshofer este un producător de top de unelte de lucru pentru excavatoare și macarale cu braț articulat, dar și de rotatoare, tiltrotatoare și mecanisme de acționare rotative, având sediul în Holzkirchen, Germania. Compania se alătură Alianței Open-S ca membru asociat.

„Ne bucurăm să ne alăturăm acestei alianțe. Deschiderea ofertei de produse Kinshofer către standardul Open-S va fi salutată de clienții noștri, deoarece înlătură limitele și limitările utilizării unei game largi de unelte de lucru de la diferiți producători pe unul și același utilaj purtător. Kinshofer va avea un rol activ în sprijinirea eforturilor Alianței Open-S de a extinde gama de cuple hidraulice la nivel global”, a spus Thomas Friedrich, CEO al Grupului Kinshofer.

În industrie, în ansamblu, cererea de productivitate este în continuă creștere și în multe aplicații nevoia de înlocuire rapidă a uneltelor de lucru este continuă. Prin urmare, cuplele rapide complet automate devin din ce în ce mai populare. Open-S Alliance se străduiește să ofere proprietarilor de utilaje și contractorilor libertatea de a combina între ele cuplele rapide, tiltrotatoarele și uneltele de lucru de la diferiți producători, urmând standardul Open-S.

Interfața deschisă se asigură că produsele de la diferiți producători nu vor interfera sau modifica în niciun fel soluția de siguranță a fiecărui produs individual. Standardul deschis protejează clienții să nu fie blocați într-o soluție specifică; în schimb, selectează soluția care le rezolvă cel mai bine nevoile individuale.

„Toți membrii Open-S împărtășesc convingerea că proprietarii de utilaje și antreprenorii ar trebui să aibă libertatea de a alege ce soluție de cuplă/unealtă de lucru să cumpere. Open-S Alliance salută toți producătorii din industrie care cred în beneficiile unui standard comun și salută Kinshofer ca nou membru”, a spus Anders Jonsson, președintele Consiliului de administrație al Open-S Alliance AB.

Numărul de membri ai Open-S Alliance este în creștere pe măsură ce tot mai multe companii ajung la concluzia că standardul deschis este bun pentru industrie. În prezent, există mai multe discuții în desfășurare cu companiile care solicită calitatea de membru.

MEq
By MEq martie 13, 2023 14:19