Noua freză mare Wirtgen W 210 XP, un performer în categoria sa

MEq
By MEq octombrie 25, 2017 00:03

Noua freză mare Wirtgen W 210 XP, un performer în categoria sa

Odată cu noul model W 210 XP de înaltă performanță, Wirtgen își extinde gama cuprinzătoare de produse, combinând puterea extraordinară a motorului cu o masă de transport optimizată pentru difeite aplicații.

W 210 XP se remarcă în clasa sa de greutate. Motorul puternic cu 6 cilindri oferă o putere impresionantă de 571 kW, permițând frezei să abordeze o gamă largă de aplicații, de la reabilitarea straturilor de suprafață până la decaparea completă a îmbrăcăminții rutiere și lucrări de frezare fină (execuție textură de suprafață).

Modelul W 210 XP vine echipat standard cu un tambur de frezare de 2 m lățime, însă sunt disponibile ca opțiuni și unități cu lățimi ale tamburului de frezare de 1,5 și 2,2 m. Sistemul FCS Light (Flexible Cutter System Light) de la Wirtgen nu numai că asigură o mai mare flexibilitate, dar și o utilizare ridicată a mașinii – un factor cheie pentru funcționarea economică a frezelor de mari dimensiuni. Ambele unități ale tamburului de frezare, de 2 m și de 2,2 m, sunt compatibile cu sistemul FCS Light. Acest lucru permite instalarea fără dificultate a tamburilor de frezare de aceeași lățime, dar cu distanțe diferite între cuțitele de frezare, în funcție de necesitățile lucrării.

Toți tamburii de frezare sunt echipați cu sistemul HT22 quick-change toolholder de la Wirtgen. Partea superioară robustă a sistemului poate fi ușor și rapid înlocuită, direct pe șantier. Acest lucru minimizează timpii de nefuncționare ai mașinii și mărește durata de viață a tamburului de frezare. HT22 este secretul pentru performanța maximă de frezare și funcționarea eficientă din punctul de vedere al costurilor.

Grație dimensiunilor compacte și greutății optime de transport a mașinii, freza W 210 XP poate fi transportată cu ușurință de la un loc de muncă la altul. Ca urmare, performantul utilaj poate fi pus în funcțiune în cel mai scurt timp.
Platforma operatorului, proiectată ergonomic, este un alt plus. Elementele de comandă sunt dispuse ideal pentru o imagine de ansamblu clară și o operare cât mai simplă. Cele mai multe funcții pot fi controlate prin intermediul joystick-ului multifuncțional montat în cotieră. Astfel, conceptul de operare al noii freze W 210 XP, creat de inginerii Wirtgen cu o mare atenție la detalii, permite rate ridicate de producție zilnică.

MEq
By MEq octombrie 25, 2017 00:03