O nouă gamă de generatoare mai silenţioase

MEq
By MEq octombrie 21, 2016 14:00

O nouă gamă de generatoare mai silenţioase

Himoinsa tocmai a lansat gama de generatoare Silent Plus, ce reduce emisiile de zgomot, fără a limita performanțele echipamentului. Gama de grupuri electrogene va include motoare Yanmar, FPT-Iveco şi Scania, ce acoperă o plajă de puteri cuprinse între 20 și 500 kVA și va garanta un nivel de zgomot de aproximativ 60 dB.

Primul model care urmează să fie dezvoltat este HRFW-250 T5 și va fi expus la târgul Matelec de la Madrid. Nivelurile scăzute de emisii de zgomot au fost atinse datorită designului îmbunătățit și mai complex al prizelor de aer și al ieșirilor. Două amortizoare de zgomot de evacuare au fost adăugate ca standard şi s-au folosit materiale izolante de calitate (cu densitate mare, rock wool de 100 mm grosime, blocuri silențioase, dimensionate specific pentru ansamblul motor-alternator și pentru caracteristicile sale dinamice ).

Echipa de inginerie Himoinsa a realizat îmbunătățiri importante pentru aplicațiile din cadrul sectorului de închiriere, făcând din acest model un generator ideal pentru evenimente și lucrări în zonele urbane, unde sunt restricții acustice. Unitatea a fost dotată cu o carcasă etanșă și rezistentă la şocuri mecanice, precum şi cu uşi largi, cu mai multe încuietori rezistente la uzură, din oțel inoxidabil, pentru o întreținere mai ușoară. Noul generator vine cu un rezervor de mare capacitate, de 1660 litri, care, împreună cu consumul redus al motorului său cu sistem de injecție common rail, îi permite să funcţioneze aproape non-stop timp de patru zile lucrătoare, 30 ore fără a fi nevoie de realimentare.

Opțional este disponibil un conector powerlock cu 100% din capacitatea nominală în kW a generatorului, ceea ce facilitează o conexiune rapidă, ușoară și fiabilă. Fiecare fază se distinge printr-o altă formă și culoare și nu este nevoie decât de o simplă răsucire a încheieturii pentru a face conexiunea.

Apolo Box

Apolo Box

Alte produse Himoinsa expuse la Matelec Industry 2016
Modelul HTW1030 T5, ce poate furniza o putere de până la 1130 kVA. Compania va expune câteva versiuni de generatoare pentru sectorul de construcţii. În cazul acesta, dimensiunea unităţii a fost redusă cu până la 8,5 mc prin utilizarea unei carcase L (5,960 x 2,250 x 2,555 mm) în locul unui container (6,058 x 2,438 x 2,896 mm).

Grupul electrogen HGP110 T5 LPG pe care Himoinsa îl va prezenta la Matelec include un motor PSI 8.8 L NA, alimentat de un rezervor extern cu propan. Grupurile electrogene Himoinsa pe gaz garantează o reducere a emisiilor poluante şi conduc la economii importante de costuri de exploatare şi întreţinere, comparative cu modelele diesel. Faptul că sunt alimentate cu gaz natural, GPL sau biogaz înseamnă că sunt deosebit de utile și interesante în zonele mai populate sau în zone deosebit de sensibile din punctul de vedere al condiţiilor de mediu.

Himoinsa a proiectat turnuri de lumină cu lămpi LED ce consumă semnificativ mai puţin, oferind totodată timpi mai mari de funcţionare. Modelul Apolo Box cu 6 lămpi LED a câte 240W (112,452 lumeni) va fi expus la târg. Turnul de lumină are dimensiuni reduse, pentru a fi uşor transportabil şi util în construcţii şi sectorul de închirieri.

Himoinsa produce și panouri ATS ce efectuează transferul de energie între rețea și generator. Cu o gamă de amperaj cuprinsă între 30-3150 A, panourile Himoinsa ATS au un grad de protecție IP55. Acestea sunt proiectate cu un mecanism electric comprehensiv, ce permite un răspuns rapid la cererea de energie.
hgp110t5lpg-stst

MEq
By MEq octombrie 21, 2016 14:00