Rotar și Lehnhoff colaborează pentru a crește potențialul propriilor produse

MEq
By MEq noiembrie 21, 2016 17:13

Rotar și Lehnhoff colaborează pentru a crește potențialul propriilor produse

Industria echipamentelor pentru demolări este într-un proces constant de creștere. Educația, reglementările în materie de siguranță și sănătate, proiectele tot mai complexe și echipamentele tot mai avansate sunt probleme zilnice cu care companiile de demolări se confruntă.

Flotele moderne de echipamente nu folosesc întotdeauna toate avantajele cuplelor rapide hidraulice și ale echipamentelor atașate. Combinația celor două nu atinge întotdeauna întregul lor potențial. Colaborarea dintre Rotar și Lehnhoff pentru dezvoltarea unui subansamblu (subhead) rotativ, în care cupla rapidă și blocul de supape hidraulice sunt integrate, permite atât atașamentului, cât și cuplei rapide să atingă întregul potențial. Cu alte cuvinte, asigură putere, productivitate și un mediu de lucru mai eficient, mai sigur și mai confortabil pentru operatorul excavatorului.

Colaborarea celor două companii se reflectă în următoarele beneficii:
– Toate furtunurile și țevile dintre echipamentul de atașare și cupla rapidă hidraulică trec prin interiorul subansamblului (subhead) și sunt protejate. Astfel se înlătură riscul ruperii furtunului, scurgerile de ulei și perioadele de nefuncționare ca urmare a liniilor neprotejate.
– Nu este nevoie de un adaptor cu șurub, cu bloc de supape hidraulice, deoarece acestea sunt integrate, ceea ce duce la reducerea totală a greutății și la un centru de greutate mai avantajos al atașamentului. Această metodă revoluționară de construcție compactă permite excavatoarelor să poarte atașamente mai puternice și mai grele. Acest lucru duce la creșterea productivității și a timpului de desfășurare a proiectului.
– Rotar și Lehnhoff se concentrează pe un debit optim al uleiului, în special la atașamentele mari ce necesită un volum mare de ulei, precum foarfece și pulverizatoare. La atașamentele 100% dedicate, numărul componentelor este redus, iar diametrul interior al găurilor, furtunurilor și țevilor este mărit și armonizat.
– Debitul de ulei este optim, contrapresiunea (reculul) este redusă la minimum, consumul de combustibil al excavatorului este redus, iar acumularea de căldură este redusă la minimum.
– Durata de viață a componentelor este mărită, ceea ce duce la mai puține defecțiuni și o disponibilitate operațională mai mare.
– Gata cu adaptoarele de schimbare între atașamente pe șantier și cu expunerea nedorită la pericolele de pe șantier. Gata cu șuruburile sau firele blocate.

Cu această abordare inovatoare, Rotar și Lehnhoff sunt selectate pentru World Demolition Awards 2016 în categoria „Premiul pentru inovație: Tools & Attachments „.

MEq
By MEq noiembrie 21, 2016 17:13