O nouă clasificare a produselor Vögele

MEq
By MEq noiembrie 15, 2018 20:22

O nouă clasificare a produselor Vögele

Vögele AG își restructurează gama extinsă de finisoare și grinzi. Liderul pieței mondiale își va împărți gama de produse în două linii: Premium Line și Classic Line. De asemenea, compania va subdiviza produsele în până la cinci clase în cadrul acestor linii.

Nou introdusa linie Classic este destinată finisoarelor echipate cu conceptul extrem de ușor de utilizat ErgoBasic. Aceste utilaje sunt semnalate de un concept de mașină foarte solid, care oferă o gamă de caracteristici de bază. Dar acestea oferă toate caracteristicile esențiale necesare pentru lucrările zilnice de pavare. Toate utilajele sunt echipate cu motoare și grinzi finisoare care corespund cerințelor naționale de pe piețele țintă respective.

În Premium Line, Vögele combină toate finisoarele ce înglobează tehnologie de vârf și inginerie mecanică avansată. Toate produsele Premium Line sunt echipate cu conceptul de operare ErgoPlus 3. Acest sistem este ușor de înțeles, dar oferă o serie de caracteristici suplimentare care nu sunt incluse în ErgoBasic. Multe funcții pot fi configurate prin intermediul display-ului cu un contrast ridicat, care poate fi utilizat intuitiv. Display-ul oferă operatorului informații cuprinzătoare. Informațiile privind grinda sau transportoarele și șnecurile pot fi pur și simplu solicitate și modificate la cerere. Programele automate ale AutoSet Plus sunt de asemenea operate prin afișarea pe consola ErgoPlus 3. Dacă un client a optat pentru utilizarea sistemului de măsurare a temperaturii RoadScan, operatorul finisorului poate monitoriza pe afișaj temperatura asfaltului care este așternut. Clienții care utilizează, în plus, soluția de gestionare a proceselor Witos Paving pot primi informații în timp real privind proiectul de construcție, pe display-ul utilajelor Premium Line, mărind calitatea asfaltării. Cuprinzând funcțiile automate ale sistemului AutoSet Plus, sistemul de comunicații PaveDock Assistant și pachetul de emisii scăzute Vögele EcoPlus, linia Premium de la Vögele oferă toate funcționalitățile celei mai noi generații de mașini „-3”.

Linile Premium și Classic de la Vögele sunt mai departe împărțite în până la cinci clase diferite: clasa Mini, clasa Compact, clasa Universal, clasa Highway și clasa Special. Totalul de 48 de utilaje și de 26 de versiuni de grinzi oferite de Vögele sunt alocate unei linii bazate pe conceptul și echipamentul lor de operare, precum și pe una dintre clase, în funcție de lățimea, performanța și domeniile de aplicare. Vögele va prezenta cele mai noi utilaje din liniile Classic și Premium anul viitor la Bauma 2019, unde vor avea debutul mondial.

MEq
By MEq noiembrie 15, 2018 20:22