Fecon a achiziționat linia de mulcere forestiere de la Vermeer

MEq
By MEq octombrie 6, 2021 21:02

Fecon a achiziționat linia de mulcere forestiere de la Vermeer

Fecon LLC a achiziționat linia de produse forestiere pentru tocat (mulcere forestiere) Vermeer și a stabilit un acord global de distribuție cu compania. Desfășurat pe tot parcursul anului 2021, acordul de distribuție va oferi dealerilor acces la linia robustă de echipamente forestiere de mulcire, care valorifică cele mai bune tehnologii Vermeer și Fecon.

Această strategie de distribuție valorifică abilitățile și dimensiunea reprezentanțelor Vermeer, axându-se pe segmente de piață cu nevoi diferențiate de produs. Combinarea cunoștințelor și expertizei tehnice a ambelor companii oferă clienților produse ușor de achiziționat și deținut.

„Cu o acoperire extinsă și un standard ridicat de asistență pentru clienți, suntem siguri că ambele organizații vor beneficia de acest parteneriat”, a declarat Bob Dieckman, CEO al Fecon LLC.

Fecon va demara acest acord cu un grup select de dealeri Vermeer, în 2021. De asemenea, își va asuma producția și sprijinul pentru modelele Vermeer FT100 și FT300 destinate tractoarelor forestiere de mulcire și a început deja mutarea acestor operațiuni în fabrica sa din Liban, Ohio.

Cu o gamă de produse care se adresează aplicațiilor de curățare a terenurilor, de deschidere și întreținere a culoarelor pentru utilități (linii de înaltă tensiune) și de stingere a incendiilor, mulcerele forestiere și tractoarele pe senile vor oferi un portofoliu mai larg clienților de pe aceste piețe.

MEq
By MEq octombrie 6, 2021 21:02