Noutăți pe semiremorcile basculabile Meiller, prezentate la IAA 2018

MEq
By MEq septembrie 21, 2018 12:06

Noutăți pe semiremorcile basculabile Meiller, prezentate la IAA 2018

Semiremorca basculabilă include opțiuni foarte flexibile și caracteristici de manevrare apreciate de șoferi, chiar și pe distanțe lungi. Meiller subliniază aceste atribute odată cu cele mai recente dezvoltări implementate pe semiremorca ușoară LHKA și pe cea clasică MHPS. Ambele versiuni sunt expuse la IAA Commercial Vehicles 2018.

Ca și în cazul celorlalte serii Meiller, variantele de semiremorci basculabile sunt dotate cu noi funcții de siguranță pentru o funcționare eficientă. Noile camere retrovizoare fac virarea, poziționarea și parcarea remorcilor chiar mai ușoare și mai sigure. Luminile de lucru LED asigură vizibilitatea necesară în orice situație și moment, iar prelatele Meiller pliabile electric asigură acoperirea perfectă a benei pentru siguranța încărcăturii.

Avertizarea sonoră de basculare crește siguranța, deoarece sistemul atentionează șoferul atunci când semiremorca se află în pantă, iar bascularea în siguranță nu poate fi garantată. De asemenea, presiunea în anvelope este monitorizată încontinuu și afișată soferului în cabină. Această comunicare ireproșabilă între capul tractor și remorcă se asigură că șoferii pot efectua cu încredere sarcinile de transport cu noile variante de semiremorci Meiller.

Aceste funcții pot fi regăsite pe modelele LHKA și MHPS. Prima literă din denumire indică simplu categoria semiremorcii (ușoară). Având caracteristici optimizate de greutate, semiremorca pentru transportul de asfalt are o benă din aluminiu (un material deosebit de ușor), cu izolație termică opțională. Aceasta menține temperaturile ridicate în mod constant pe durata transportului asfaltului pentru utilajele de construcții rutiere. Sarcina utilă excepțională a acestui design ușor contribuie la un transport deosebit de eficient pe distanțe lungi, fără a compromite stabilitatea vehiculului și valoarea sa intrinsecă.
Pe de altă parte, semiremorca MHPS de categorie medie este un adevărat „all-rounder”. Cu o masă optimizată și un design robust, caracteristicile sale de conducere impresionează chiar și pe teren dificil. Diferitele variante din gamă permit companiei Meiller să ofere clienților săi o semiremorcă pentru fiecare cerință individuală.

MEq
By MEq septembrie 21, 2018 12:06