Motorul Deutz TTCD7.8 este certificat Stage V

MEq
By MEq noiembrie 13, 2017 21:58

Motorul Deutz TTCD7.8 este certificat Stage V

Producătorul german de motoare Deutz a primit certificatrea EU Stage V pentru modelul cu șase cilindri TTCD 7.8. Puternicul motor Deutz cu arhitectură liniară se potrivește ideal în aplicațiile ce presupun utilizarea tractoarelor heavy-duty, datorită designului său extrem de compact și celor două grupuri de turbocompresoare. În plus, baia de ulei structurală este parte a șasiului.

TTCD 7.8 generează un cuplu maxim de 1.565 Nm la 1.500 min-1. Deoarece motorul și sistemul de post-tratare eficientă a gazelor de evacuare sunt proiectate pentru o performanță optimă a sistemului în ansamblul său, acestea se asigură că, în consecință, consumul de carburant și costurile totale de funcționare sunt menținute la un nivel minim.

În septembrie 2017, Deutz a devenit primul producător de motoare din lume care a fost certificat pentru standardul de emisii EU Stage V, inițial pentru modelul TTCD 6.1, iar apoi pentru modelele TCD 3.6 și TCD 4.1. Sub sloganul „Our promise – Your flexibility”, producătorul din Köln își expune în perioada 12 – 18 noiembrie, la Agritechnica, în Hanovra, gama de motoare certificate Stage V. Trecerea de la nivelul actual Stage IV la Stage V nu necesită spațiu suplimentar de instalare pentru motoare, evitând astfel modificările costisitoare ale utilajelor clienților. Acest avantaj oferă clienților Deutz certitudine și flexibilitate în planificarea integrării motoarelor pe mașinile lor.

MEq
By MEq noiembrie 13, 2017 21:58