Hyundai introduce kit-uri de conversie a motoarelor pe excavatoare şi încărcătoare frontale

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 16:48

Hyundai introduce kit-uri de conversie a motoarelor pe excavatoare şi încărcătoare frontale

Hyundai Construction Equipment anunță disponibilitatea imediată a kit-urilor de conversie a motoarelor la o etapă inferioară în ceea ce priveşte emisiile, pentru adaptarea utilajelor la acele pieţe cu reglementări mai puţin stricte şi combustibili cu niveluri mai ridicate de sulfuri.

Recent, Hyundai a lansat nouă linie de excavatoare și încărcătoare frontale cu motoare Stage IV. Acestea sunt utilaje conforme cu cele mai recente norme de emisii, sunt cu până la 10% mai eficiente în ce priveşte consumul, oferă un spațiu cu 13% mai mare pentru operator, au o reducere a nivelului de zgomot de 10%, o durabilitate cu 50% mai mare a brațului și balansierului și sunt 100% mai sigure graţie sistemului exclusiv Hyundai AAVM (Advanced Around View Monitoring).

Noile excavatoare HX și încărcătoare frontale HL au fost precedate de Seria-9A cu motoare Satge III B. Pentru aceste modele, Hyundai au introdus acum așa-numitele “de-tiering kits” (kit-uri de-tiering) sau “sulfur tolerance kits” (kit-uri de toleranţă la sulfuri). Dealerii Hyundai pot converti acum motoarele utilajelor înainte de expedierea lor către țări din afara Europei și a Americii de N. De-tiering înseamnă înlăturarea certificării privind emisiile (automatically emission decertification).

„Excavatoarele Hyundai şi încărcătoarele frontale pe pneuri au o durată lungă de viaţă, astfel că este bine ca atunci când clienții noștri optează pentru nouă serie HX / HL de la Hyundai, mașinile lor anterioare să se poată bucura de o a doua viață în alte țări. Acesta este modul în care putem contribui la o mai bună utilizare a resurselor noastre naturale și la o lume mai bună. Cu toate acestea, pentru a fi siguri că noii proprietari stau fără griji atunci când operează utilajele, le oferim aceste kit-uri de toleranță de sulfuri”, a declarat Alain Worp, Director Sales CE pentru Hyundai Heavy Industries Europe.

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 16:48