Noul sistem de cântărire HLC-2000 pentru încărcătoare frontale pe roți de la MOBA

MEq
By MEq august 31, 2017 00:06

Noul sistem de cântărire HLC-2000 pentru încărcătoare frontale pe roți de la MOBA

MOBA Mobile Automation AG își prezintă noul sistem de cântărire HLC-2000 pentru încărcătoare frontale pe roți pentru prima dată la Steinexpo 2017. Noua generație extinde sistemul anterior HLC-1000 incluzând acum o imprimantă mobilă și o interfață USB. În plus, software-ul a fost revizuit și interfața cu utilizatorul a fost optimizată din nou.

Datorită extinderii sistemului de bază cu o imprimantă mobilă, operatorul poate să printeze imediat documentatia despre sarcina încărcată. Acest lucru nu numai că îl protejează de supraîncărcarea camioanelor, dar îi oferă totodată și o dovadă scrisă a executării lucrării. Datele colectate cu privire la sarcina încărcată sunt stocate pe un suport USB ca fișier CSV și devin disponibile imediat. Configurația sistemului HLC-2000 este la fel de intuitivă și ușoară. Prin USB, listele despre client și material create individual sunt la fel de ușor încărcate în sistem. Această procedură conduce la o gestionare simplificată a datelor, la crearea de facturi și la obținerea dovezii directe a materialului încărcat.

Tehnologia de ultimă generație pentru determinarea intervalului optim de cântărire utilizează senzori de înclinare MOBA extrem de robuști și, prin urmare, este cea mai fiabilă metodă de cântărire dinamică de pe piață. În timpul procesului de încărcare se determină greutatea exactă a materialului încărcat.

Ergonomia și robustețea au fost din nou punctul central al dezvoltării ulterioare a sistemului. Panoul de operare intuitiv GDC-320 poate rezista în condiții dure – vânt, apă, praf sau vibrații. Operarea cu o singură mână în timpul deplasării este susținută de roata de operare MOBA Wheel. Ca atare, designul produsului a fost dezvoltat în mod constant și optim adaptat la mediile dure. Fiind rezistent la vibrații și ușor de lucrat cu el cu mănuși, sistemul este unic pe piață.

MOBA Mobile Automation AG este un nume recunoscut și un jucător global în domeniul automatizării mobile. Cei peste 40 de ani de experiență pe piață și prezența alături de clienți săi caracterizează dezvoltarea viitoare a soluțiilor oferite. Așa apar tehnologiile orientate spre rezultate directe, care se remarcă în mediul dur al construcțiilor. Pe lângă sistemul mobil de cântărire pentru încărcătoare frontale pe roți, MOBA mai oferă sisteme de asistență pentru cilindri compactori și excavatoare.

MEq
By MEq august 31, 2017 00:06