Noul program John Deere WorkSight Fuel Advantage îmbunătăţeşte eficiența operaţională şi vizează direct concurenţa

MEq
By MEq decembrie 7, 2015 16:28

Noul program John Deere WorkSight Fuel Advantage îmbunătăţeşte eficiența operaţională şi vizează direct concurenţa

John Deere se bazează pe soluțiile sale tehnologice şi introduce programul John Deere WorkSight™ Fuel Advantage. Eligibil pentru nu mai puţin de 47 de tipuri de utilaje şi maşini pentru construcţii, programul prezintă angajamente de consum de combustibil şi rapoarte trimestriale concepute pentru a ajuta contractorii în îmbunătățirea eficienței. John Deere WorkSight Fuel Advantage vizează direct competitorul principal de pe piaţa nord-americană Cat şi programul său similar Cat Pays You Back.

worksight-1-522x302

John Deere WorkSight aduce împreună mașinile, tehnologia și dealerii John Deere pentru a uşura munca – a declarat Liz Quinn, directorul de marketing de produs, John Deere WorkSight. Utilajele înscrise vor câștiga un credit de 1 $ USD/galon sau 1 $ CAD/litru, dacă consumul de combustibil mediu anual al maşinii depăşeşte nivelul de consum țintă al programului. Creditele (dacă vor fi câștigate) vor fi atribuite la finele anului pentru a fi utilizate într-o reprezentanță locală de construcții John Deere.

O altă componentă esențială a programului este capacitatea de a folosi un dealer John Deere în calitate de consultant. Utilizând sistemul de monitorizare a utilajelor JDLink, rapoartele trimestriale vor fi trimise către clienții înscriși. Dealerii și clienții sunt încurajați să lucreze împreună pentru a revizui datele telematice și recomandările cuprinse în rapoarte, apoi să căute tendințe, oportunități și perspective de îmbunătățire a eficienței în viitor. „Ne dorim să ajutăm antreprenorii să găsească mai multe moduri de a economisi bani. Dialogul continuu cu dealerul le va oferi o înțelegere mai bună a echipamentelor lor, a consumului de combustibil și a capacităţilor de optimizare a mașinilor. Este tipul de situaţie win-win”, a adăugat Quinn.

După achiziționarea sau închirierea unuia dintre cele 47 de modele diferite Deere, între 02 noiembrie 2015 și 31 august 2016, clienții sunt invitați să-şi înregistreze mașina pe site-ul Fuel Advantage (în program fiind incluse şi 23 de excavatoare Hitachi între 13 şi 87 t, cumpărate între 12.1.2015 și 31 august 2016). Utilajele Deere incluse în program sunt: încărcătoare pe pneuri, camioane articulate, buldozere, excavatoare şi autogredere. Programul se va derula pe durata a trei ani sau 5000 de ore de funcţionare, iar pe parcursul lui, Deere va utiliza sistemul telematic JDLink integrat pentru a măsura fiecare mașină înscrisă.
Overall

MEq
By MEq decembrie 7, 2015 16:28