Flexibilitate maximă şi mobilitate cu conceptul pick&carry

MEq
By MEq decembrie 17, 2016 16:18

Flexibilitate maximă şi mobilitate cu conceptul pick&carry

Cel mai recent model din seria E este noul excavator manipulator pick&carry Sennebogen 730. Utilajul 4×4 este echipat cu un motor diesel de 168 kW, iar graţie braţului de 11 m lungime, poate ridica şi stivui cu uşurinţă buştenii lateral. Datorită trenului de rulare puternic, utilajul se mișcă rapid, având un șasiu robust și rezistent, lama frontală adăugând stabilitate maximă.

Atunci când a proiectat noul 730 ca un veritabil manipulator de materiale de tipul pick&carry, Sennebogen a mutat spre partea din spate punctul de prindere a braţului. Astfel, centrul de greutate al mașinii încărcate este chiar deasupra inelului de rotire. Acest lucru nu numai că reduce stresul asupra componentelor maşinii, dar permite şi folosirea unei contragreutăţi mai mici. În consecință, utilajul a putut fi proiectat cu dimensiuni compacte, făcându-l extrem de manevrabil.

Greutatea sa redusă necesită mai puțină energie pentru accelerarea și decelerarea utilajului, reducând consumul de combustibil. Operatorul are o vedere neobstrucţionată pe partea dreaptă a cabinei. Cabina înălţată Maxcab este echipată cu ușă glisantă și sistem video, care-i permite operatorului să aibă o bună vizibilitate a împrejurimilor mașinii. Cadrul de bază masiv, șasiul mobil ranforsat, apărătoarea și grilajul de protecție ce acoperă complet cabina oferă siguranță operatorului și mașinii deopotrivă.

MEq
By MEq decembrie 17, 2016 16:18