Noul Minetruck MT2200 de mare capacitate de la Epiroc intră în acțiune

MEq
By MEq octombrie 26, 2018 23:40

Noul Minetruck MT2200 de mare capacitate de la Epiroc intră în acțiune

Noul camion minier subteran Minetruck MT2200 de la Epiroc este gata să crească acum capacitatea de transport subteran și eficiența în operațiunile miniere din întreaga lume. Minetruck MT2200 are aceleași dimensiuni suple cu ale predecesorului său Minetruck MT2010, însă este capabil să transporte sarcini mai mari de până la 22 tm.

„Minetruck MT2200 se bazează pe modelul nostru de foarte mare succes, Minetruck MT2010, astfel că siguranța și fiabilitatea sunt incluse din start”, a spus Erik Gert, Global Product Manager la Epiroc. Pe lângă principiile esențiale de siguranță și designul compact, care este ideal pentru manevrarea în spații strâmte, noul Minetruck MT2200 încorporează și alte caracteristici câștigătoare ale predecesorului său, inclusiv accesul facil la punctele de service, precum și scaunul ergonomic și comenzile, ce-i oferă operatorului un confort optim. Robustul Minetruck MT2200 poate atinge și viteze mai ridicate în pantă, putând crește astfel productivitatea unei operații.

Epiroc oferă un portofoliu complet de echipamente miniere de ultimă oră, incluzând atât instalații de foraj acționate cu motor diesel sau cu baterii, încărcătoare, utilaje de asistență și vehicule pentru lucrul în subteran. „Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri. Vorbim cu minerii la fața locului pentru a afla ce au nevoie într-adevăr și ce așteptări au de la un camion (minier subteran)”, a mai spus Erik. „De aceea puteți avea încredere în Epiroc că oferă un camion minier subteran pe care vă puteți baza. Experiența noastră practică face diferența.”

MEq
By MEq octombrie 26, 2018 23:40