Prima ediție a competiției Ford Trucks Best Driver Challenge

MEq
By MEq mai 22, 2018 20:32

Prima ediție a competiției Ford Trucks Best Driver Challenge

Unul dintre principalele avantaje ale vehiculelor comerciale Ford Trucks sunt costurile operaționale – printre cele mai mici din întreaga industrie. Pentru a sublinia acest avantaj, Ford Trucks va organiza periodic competiția Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs în care pot fi incluși doar șoferii vehiculelor Ford Trucks achiziționate prin Cefin Trucks.

“Ford Trucks acordă o deosebită atenție șoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipează motoarele Ecotorq, până la această competiție în care sunt puse în valoare aptitudinile șoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcții – resursele umane”, a afirmat Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

În perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se derulează Prima Ediție a Ford Trucks Best Driver Challenge. În cadrul competiției sunt definite două categorii de participare: Transport și Construcții. Singurul criteriu de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe kilometru, obținut în perioada competiției. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activității lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management al flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de euro pentru primii 5 clasați la cele două categorii ale competiției. Rezultatele înregistrate în competitie – și primii clasați – vor fi comunicate săptămânal pe www.ford-trucks.ro. Rezultatele finale vor fi publicate până cel târziu 1 iulie 2018.

Vehiculele comerciale Ford Trucks sunt produse de Grupul Ford ca urmare a unui acord joint venture cu Ford Otosan. Investițiile realizate de Ford Motor Company în facilități de producție și cercetare & dezvoltare au adus azi centrul de producție din Turcia la o capacitate anuală totală de 440.000 de unități marca Ford.
Experiența fabricii Ford în cifre: 6.9 mld. de dolari cifră de afaceri în 2017; peste 11.500 de angajați; 1.500 de ingineri implicați în activități de cercetare & dezvoltare a gamei de camioane; 1,1 mil. mp acoperiți de facilități de producție; o capacitate de producție anuală de 80.000 motoare Ecotorq; 425.000 vehicule comerciale ușoare ale gamei Ford Transit și 15.000 camioane.

Cefin Trucks este unic importator al mărcii Ford Trucks în România. Compania este un partener de încredere al transportatorilor, activând de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție și asistență tehnică este prezentă în: București, Constanța, Brașov, Craiova, Timișoara, Deva, Arad, Bacău, Suceava, Cluj-Napoca, Oradea și Baia Mare. Pachetul complet de servicii oferite de Cefin Trucks integrează, pe lângă serviciile Post-Vânzare, soluții financiare optimizate, servicii de TradeIn, servicii de BuyBack, servicii de instruire a utilizatorilor și, nu în ultimul rând, servicii telematice.

MEq
By MEq mai 22, 2018 20:32