Noul compactor pe pneuri pentru asfalt Ammann ART 240 StV are emisii mai reduse

MEq
By MEq martie 10, 2023 15:08

Noul compactor pe pneuri pentru asfalt Ammann ART 240 StV are emisii mai reduse

Noul compactor pe pneuri Ammann ART 240 StV îndeplinește cele mai stricte standarde de emisii, excelând în același timp în aplicații pe sol și asfalt. Compactorii pe pneuri oferă o productivitate ridicată și se potrivesc în aplicații precum construcția de autostrăzi, căi ferate, aerodromuri, zone industriale și zone rezidențiale. Sunt propulsați de motoare Deutz și respectă normele EU Stage V/U.S. EPA Tier 4f, având tehnologii EGR, DOC, SCR și DPF.

Compactorii pe pneuri Ammann sunt versatili, având un sistem de balastare care oferă intervale de greutate de la 9 până la 24 de tone – unic pe piață. Blocurile de balastare suplimentare sunt ușor de adăugat în partea de jos a șasiului utilajului cu ajutorul unui stivuitor. Masa utilajului poate fi, de asemenea, crescută prin adăugarea de materiale de balastare precum nisip, elemente de otel, beton sau apă în șasiul utilajului. Spațiul total de balast disponibil este de 3,7 m3.

Sistemul „air-on-the-run” permite controlul presiunii în anvelope din cabină.
Perechile de roți frontale sunt conectate cu un sistem izostatic care le permite mișcarea de +/- 50 mm. Soluția cuprinzătoare a punții față combină oscilația roților de +/- 3° și contactul constant cu pneurile, chiar și în teren dificil.

Comenzile intuitive simplifică manipularea și operarea. Cabina, cu două posturi de conducere (2 scaune), este spațioasă și permite o vizibilitate optimă – cu linii de vizibilitate către întregul șantier, precum și către zonele de lucru din față și din spatele utilajului.
Ușurința întreținerii minimizează timpii de nefuncționare. Nu sunt necesare unelte pentru inspecțiile zilnice și există acces de la nivelul solului la port-urile principale de drenare.

MEq
By MEq martie 10, 2023 15:08