Noua linie Vortech de şenile din cauciuc pentru miniîncărcătoare compacte pe şenile

MEq
By MEq aprilie 4, 2017 19:48

Noua linie Vortech de şenile din cauciuc pentru miniîncărcătoare compacte pe şenile

Bridgestone a prezentat la Conexpo 2017, în martie, noua linie Vortech de şenile din cauciuc. Proiectată special pentru miniîncărcătoare compacte pe șenile, noile șenile din cauciuc Vortech au un design receptiv și un model puternic în formă de H al benzii de rulare, pentru o bună experiență de conducere și o capacitate mare de lucru în teren.

Linia Vortech a fost concepută ca urmare a preocupării Bridgestone pentru cunoașterea nevoilor clienţilor. Noul sistem de şenile din cauciuc Vortech reflectă dorinţa clienţilor pentru îmbunătățirea eficienței condusului și creşterea capacităţii de lucru în aplicații cu miniîncărcătoare compacte.
Prin optimizarea structurii interne şi a modelului benzii de rulare a şenilelor, Vortech scade rezistența la îndoire care apare atunci când șenilele din cauciuc se rotesc, permițând o mișcare mai fluidă a vehiculului. Ca urmare a acestui design unic, șenilele din cauciuc Bridgestone Vortech contribuie la îmbunătățirea eficienței de conducere cu 26%.

Șenilele liniei Vortech folosesc un nou model al benzii de rulare în formă de H pentru a extinde zona marginală a şenilelor, ce oferă aderenţă la sol și niveluri mai ridicate de tracțiune. Acestea ajută la îmbunătățirea performanței de conducere a miniîncărcătoarelor compacte pe șenile într-o varietate de medii – de la pietriș în sedimente sau la alte tipuri de teren.
Șenilele din cauciuc Bridgestone Vortech utilizează, de asemenea, un model ideal al benzii de rulare și de poziționare care ajută la reducerea oboselii operatorului cauzată de vibrațiile vehiculului. Linia de șenilele Vortech va fi disponibila în dimensiunea de lățime de 450 mm.

MEq
By MEq aprilie 4, 2017 19:48