Noua generaţie de excavatoare Link-Belt 210 X4 e mai performată şi mai productivă

MEq
By MEq ianuarie 23, 2016 02:39

Noua generaţie de excavatoare Link-Belt 210 X4 e mai performată şi mai productivă

LBX Company prezintă excavatorul Link-Belt 210 X4 pentru pieţele din America şi Canada. Acesta este echipat cu un motor Isuzu, controlat electronic, de 160 hp (119,3 kW), compatibil cu standardul de emisii Tier 4F, ce nu necesită filtru de particule diesel.

Excavatorul de talie medie 210 X4 este ușor de transportat și suficient de agil pentru a face faţă într-o varietate de sarcini, precum excavare de fundații, lansare de conducte, decopertare, excavare de şanţuri, construcții de drumuri sau încărcare camioane. 210 X4 oferă cicluri de lucru cu 9% mai rapide decât modelul predecesor. Această creștere de performanță se datorează în mare parte noii supape de control brevetate, ce permite un debit hidraulic mai mare cu 30%. De asemenea, dimensiunile brațului şi balansierului sunt mai mari. Două pompe Kawasaki cu piston axial cu volum variabil, controlate electric, și o pompă cu roți dințate Kawasaki se asigură că fluxul hidraulic ajunge exact acolo unde și când este nevoie. Rezultatul final: mişcări mai line, manevrabilitate și precizie în toate modurile de funcționare. Excavatorul 210 X4 consumă şi cu 12% mai puţin decât modelele anterioare. O rată de consum economică de lichid de evacuare diesel împreună cu un rezervor mai mare de DEF înseamnă că operatorul poate lucra mai multe ore fără a avea grija realimentării cu acest lichid.

Cabina este certificată ROPS/FOPS şi asigură operatorului confort prin ergonomia dotărilor interioare. Monitorul color LED de 7 inch din cabină oferă un meniu uşor navigabil şi asigură comanda excavatorului şi a ataşamentelor sale. Camera video din spatele maşinii este, de asemenea, accesibilă prin intermediul monitorului LED, care poate afişa imagini ale zonei de lucru din spate. Pentru vizibilitate absolută, se poate adăuga sistemul WAVES (Wide Angle Visual Enhancement System), ce include trei circuite închise şi camere de înaltă rezoluţie ce asigură o vedere la 270 grade, fără puncte oarbe.
Sistemul telematic RemoteCARE permite monitorizarea 24/7 a utilajului. Acesta ţine evidenţa şi înregistrează intervalele de service obişnuite sau pe cele importante, afişând pe monitor coduri de diagnostic ale unor potenţiale defecţiuni. Sistemul afişează şi poziţia utilajului în timp real.
Excavatorul are o greutate operaţionalţ de 22,2 t, o adâncime maximă de săpare de 6,65 m si o capacitate a cupei între 0.47-1.34 m³.

LBX Company este o divizie a Sumitomo (S.H.I.) Construction Machinery, lider mondial în materie de inovare şi fabricare de echipamente pentru construcţii, cu sediul în Chiba, Japonia.

MEq
By MEq ianuarie 23, 2016 02:39