Gama de miniexcavatoare HD Hyundai, distinsă cu Red Dot Award

MEq
By MEq mai 24, 2024 22:18

Gama de miniexcavatoare HD Hyundai, distinsă cu Red Dot Award

Story Highlights

  • HD Hyundai Construction Equipment
  • miniexcavatoare Hyundai Seria A
  • Red Dot Design Award
  • CTE Solution - dealer oficial Hyundai in Romania
  • HD Hyundai mini excavator range

Related Articles

Gama compactă de excavatoare HD Hyundai Construction Equipment recent actualizată (seria A) oferă emisii mai mici, capacități hidraulice crescute și confort îmbunătățit pentru operator. Primele modele au fost deja premiate cu Red Dot Design Award.

THD Hyundai CE Europe a introdus o gamă extinsă de 11 excavatoare compacte, de la cel mai mic, HX10A micro (de 1,0 tonă), până la versatilul HX85A, care concurează în segmentul de 9-10 tone (atunci când este echipat cu braț din două piese). Ca parte a noii game, HX35A Z, HX40A și HX48A Z au fost desemnate câștigătoare ale premiului Red Dot Design (de la Design Zentrum Nordhein Westfalen din Germania). Excavatoarele au fost lăudate pentru caracteristicile lor ecologice și ușurința în exploatare. Toate miniexcavatoarele H de la Hyundai beneficiază de un motor diesel Stage V, reducând emisiile de evacuare și sporind economia de combustibil pentru client.

Gama de mini excavatoare HD Hyundai, distinsă cu Red Dot AwardSistem hidraulic cu senzor de detectare a sarcinii
Toate modelele peste HX40A sunt echipate cu sistem hidraulic cu senzor de sarcină, cu pompă cu debit variabil. Acest lucru contribuie la o funcționare mai lină și un răspuns mai rapid la intervenția operatorului. Acționarea funcțiilor hidraulice independent de sarcină asigură utilajelor calități multi-tasking și productivitate crescută.

„Noile miniexcavatoare din seria A ne-au permis să intrăm mai adând pe piață. Nu există nicio îndoială că prezentarea unei linii de produse complet noi, cu un design atât de impresionant, va face o impresie de durată la nivel global”, a declarat Peter Sebold, HD Hyundai Product Manager.

Miniexcavatoarele din Seria A au supape de siguranță pe brațul principal și pe balansier și cilindrii hidraulici pentru lamă, pentru o operare în siguranță. De asemenea, sunt echipate cu linii hidraulice opționale pentru cuplă rapidă. Trenul de rulare extensibil și lama de pe modelele HX10A și HX19A oferă o stabilitate sporită pentru săpături și ridicări grele, în timp ce lamele opționale cu înclinare sunt oferite pe modelele de la HX35A Z în sus. Sistemul hidraulic al lamei include acum o funcție float.

La unele modele sunt disponibile balansiere lungi și scurte, precum și contragreutăți mai grele. Pentru excavatoarele cu masa operațională de peste 4 tone există opțiunea de cameră video spate.

Gama de mini excavatoare HD Hyundai, distinsă cu Red Dot AwardConfort pentru operator
Miniexcavatoarele din seria A sunt echipate cu o cabină mare și confortabilă, modelele de la HX35A Z în sus având aer condiționat. Cabina vine cu conectivitate Bluetooth și un display LCD digital de 5 inch. Acesta poate fi folosit pentru a programa setările auxiliare de debit hidraulic pentru utilizarea atașamentului. Protecția antifurt este asigurată de un cod care este setat pe monitor. Miniexcavatoarele din seria A au o blocare automată de siguranță pentru a preveni operarea neintenționată a manetelor hidraulice. Motorul poate fi pornit numai când maneta de siguranță este blocată. De asemenea, este inclusă o alarmă pentru centura de siguranță, care declanșează o avertizare sonoră dacă utilajul este pornit fără ca centura de siguranță să fie fixată.

Ușor întreținut
Cabina poate fi înclinată (de la modelul HX35A Z în sus), oferind un acces îmbunătățit pentru service și întreținere. Este disponibilă o opțiune de protecție anti-ceață, împreună cu un circuit auxiliar cu două linii și o lamă cu patru linii. Clienții pot opta și pentru o pompă de realimentare pe modelele HX40A și HX55A CR, în timp ce toate miniexcavatoarele pot fi echipate cu girofar LED.

Utilajele beneficiază de sistemul telematic Hyundai HiMate, pentru diagnosticare simplă și date despre locația mașinii. Modelele de la HX40A în sus au funcționalitate telematică completă, în timp ce modelele mai mici, cu motoare controlate mecanic, au o disponibilitate redusă a datelor. Capacul motorului modelelor mai mari a fost proiectat să se deschidă complet și este din metal (nu din plastic), pentru un plus de rezistență și reparații ușoare.

Supapa hidraulică principală de pe modelele HX35A Z și mai mari a fost mutată în partea dreaptă, pentru un acces mai ușor, în timp ce toate filtrele motorului pot fi accesate de la nivelul solului. Alimentarea cu combustibil este ușoară, cu un port ușor localizat în stânga utilajului.

MEq
By MEq mai 24, 2024 22:18