Noua serie BT Reflex, pentru o vizibilitate excelentă indiferent de înălţime

MEq
By MEq decembrie 3, 2016 12:57

Noua serie BT Reflex, pentru o vizibilitate excelentă indiferent de înălţime

Toyota Material Handling lansează 3 noi electrostivuitoare cu catarg pentru piaţa europeană: seria BT Reflex R, E şi O, cu un catarg complet reproiectat ce atinge înălţimi de ridicare de până la 13 m. Seria BT Reflex R este proiectată pentru performanţe la înălţime, seria E dispune de cabină înclinabilă pentru un confort şi o precizie mai mari, iar seria O este flexibilă în aplicaţii indoor şi outdoor. Cele trei game au capacităţi între 1.4 şi 2.5 t.

Noua gamă BT Reflex impune standardul de performanță de ridicare verticală, cu capacități radical îmbunătățite, ceea ce înseamnă că Toyota poate oferi modele de capacitate mai mică în locul echipamentelor mai mari. Cu înălțimi de ridicare de 13 metri, noul design al catargului este inovator în mai multe moduri: prin profilele de catarg slim cu cilindru central de ridicare, prin poziția furtunurilor și suportul furcii deschis cu deplasare laterală integrată; toate acestea contribuie la o vizibilitate clară a sarcinii, la creșterea siguranței și a productivității. Controlul îmbunătățit oferă o stabilitate excelentă şi un control precis al catargului.

Toyota introduce, de asemenea, un plafon transparent, proiectat împreună cu noul catarg pentru a oferi conducătorului o vizibilitate bună în sus. Noul catarg atinge un nou nivel de calitate – are mai puține componente și o mai bună protecție a acestora, crescând fiabilitatea și mentenabilitatea.

Operare lină
O caracteristică unică a electrostivuitoarelor cu catarg retractabil Toyota este cabina înclinabilă și sistemul Transitional Lift Control (TLC). Aceste caracteristici şi-au dovedit valoarea în operare și au fost îmbunătățite la noua gamă. Mișcarea de înclinare este mai lină, ceea ce nu înseamnă doar un confort mai mare atunci când se lucrează la înălțimi mari, dar şi o vizibilitate mai bună pentru conducător. Manipularea încărcăturii este mai ergonomică, productivă și sigură. Caracteristica TLC se asigură că pot fi menținute viteze maxime de manipulare a sarcinii în exploatare.

Confort optim
Noile echipamente au fost proiectate având în centru operatorul; comenzile, direcţia, scaunul – toate sunt ajustabile pentru a se potrivi diferitelor tipuri de operatori. Funcția de direcție a fost îmbunătățită, cu diferite profiluri de direcție pentru a optimiza experiența șoferului. Roata de direcție revine întotdeauna în poziţie dreaptă după oprire, asigurând o pornire rapidă și sigură. Caracteristica Optimised Truck Performance (OTP) este standard pe această gamă și oferă un control sporit al vitezei de deplasare în viraje. Noua serie BT Reflex poate fi echipată cu laser pentru poziționarea furcii în fața paletului.

Pentru aplicaţii în medii reci, seria BT Reflex poate fi echipată cu cabină complet închisă, asigurând un confort sporit și productivitate în aceste condiții grele de lucru. Aceste noi echipamente pot fi, de asemenea, conectate folosind tehnologia Toyota I_Site, obţinând astfel electrostivuitoare inteligente care permit clienților să le monitorizeze performanțele, iar operatorilor să-şi îmbunătăţească siguranța și să aibă costuri reduse.

MEq
By MEq decembrie 3, 2016 12:57