JASO introduce macaraua turn cu braț înclinat J638PA

MEq
By MEq aprilie 16, 2024 13:25

JASO introduce macaraua turn cu braț înclinat J638PA

JASO introduce un nou model de macara turn cu braț înclinat, J638PA, o macara turn de ultimă generație, dezvoltată în colaborare cu partenerii săi și dotată cu tehnologia JASO Optimus Line, gata să redefinească standardele de performanță și eficiență pe piețele din SUA, Canada, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Oceania.

J638PA are o rază maximă impresionantă de 65 de metri, oferind echipelor de construcție o flexibilitate superioară și acces la înălțimi mai mari. Cu o capacitate de încărcare maximă de 32 de tone și o sarcină maximă la vârf de 7,2 tone (la rază maximă), această macara turn este concepută pentru a aborda cu lejeritate cele mai solicitante proiecte.

Echipată cu tehnologia JASO Optimus Line, macaraua turn cu braț înclinat J638PA reprezintă un important pas înainte în designul și funcționalitatea macaralelor. Această tehnologie avansată asigură performanță, eficiență și siguranță optime, făcând din ea un „asset” indispensabil pentru proiectele de construcții de orice nivel.

Dezvoltată în colaborare cu partenerii săi, macaraua turn J638PA este rezultatul unei expertize comune și al unui angajament colectiv de a depăși provocările zilnice. Abordând toate aspectele (tehnice, comerciale, de construcție, logistice, de siguranță și de mediu), această macara turn este o soluție versatilă, durabilă și avansată din punct de vedere tehnologic.

Totodată, macaraua turn cu braț înclinat JASO J638PA este proiectată cu un accent puternic pe responsabilitatea ecologică. Funcționarea eficientă și caracteristicile sale durabile se aliniază cu principiile JASO de a minimiza impactul asupra mediului, maximizând însă productivitatea.

JASO introduce macaraua turn cu braț înclinat J638PA

MEq
By MEq aprilie 16, 2024 13:25