CASE CE, ales ca furnizor de utilaje de către CEMEX

MEq
By MEq februarie 7, 2022 19:03

CASE CE, ales ca furnizor de utilaje de către CEMEX

CASE Construction Equipment a anunțat că a fost aleasă pentru a fi unul dintre cei doi furnizori de utilaje ai companiei CEMEX, lider în domeniul materialelor de construcții. Noua înțelegere asigură cooperarea dintre cele două mărci, ceea ce face ca CEMEX să finalizeze o achiziție mare de utilaje CASE pentru mai multe piețe din Europa, inclusiv Franța, Spania, Cehia, Polonia, Germania și Marea Britanie.

În urma câștigării unei cote din aceasta licitație, prima tranșă de utilaje a fost deja livrată în Franța. „CEMEX este o companie globală de materiale de construcții ce construiește un viitor mai bun prin produse și soluții durabile. Suntem încântați că au ales utilajele CASE și așteptăm cu nerăbdare să ne consolidăm relația și să lucrăm îndeaproape cu ei acum și în viitor”, a declarat Andrea Rapali, Europa Key Account Director, CASE CE.

Din partea CEMEX Europa, Craig Hooper, Mobile Equipment Fleet & Category Manager, a spus: „Ca unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de construcții din lume, CEMEX își afirmă angajamentul pentru calea o economie bazată pe emisii reduse de carbon și evaluează îndeaproape toate domeniile de activitate ale sale pentru a face îmbunătățiri ale eficienței. Utilajele pe care le folosim ca parte a activității noastre sunt o componenta-cheie a acestui lucru și suntem încântați că am încheiat acest contract cu CASE, care va oferi un beneficiu semnificativ de durabilitate operațiunilor europene ale CEMEX. Aceste utilaje încorporează o tehnologie avansată alături de un consum mai mic de combustibil, datorită unui raport putere/greutate îmbunătățit. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu CASE pentru a explora alte oportunități de îmbunătățire a acreditărilor eco ale flotei noastre.”

Comanda include următoarele utilaje, livrate pe santierele CEMEX din Europa:
2 buldozere 1650M, 2 buldoexcavatoare 580ST, un încărcător frontal 1121G și 2 încărcătoare frontale 521G către Franța
2 încărcătoare frontale 821G către Spania
2 încărcătoare frontale 821G către Polonia
1 încărcător frontal 621G către Cehia
1 încărcător frontal 1021G către Germania
1 încărcător frontal 621G, un încărcător frontal 821G și un buldoexcavator 580ST în Marea Britanie.

MEq
By MEq februarie 7, 2022 19:03