Noua gamă HA26 de nacele articulate Haulotte

MEq
By MEq iulie 13, 2017 18:24

Noua gamă HA26 de nacele articulate Haulotte

Gama HA26 continuă tradiția Haulotte, având la bază aceleași niveluri de design, arhitectură și performanță care au condus la succesul gamelor HA16 și HA20 de brațe articulate: fără compromisuri în ceea ce privește siguranța, productivitatea, ușurința întreținerii și costul total de proprietate.

Gama HA26 oferă echipamente versatile pentru aplicații multiple: construcții, întreținere și renovare, operațiuni industriale, demolare, amenajarea teritoriului etc. Pentru a preveni riscurile de accidentare și a proteja operatorii, gama HA26 este echipată cu sistemul Haulotte ACTIV’Shield Bar 2.0. Acesta este acum complet integrat în carcasa superioară de protecție pentru a garanta o mai bună ergonomie și o robustețe sporită. De asemenea, Haulotte Group a dezvoltat un sistem inovator și ultraperformant de iluminare, denumit ACTIV’Lighting System-Safe Load. Amplasat în mai multe puncte în jurul mașinii, acest sistem luminează comenzile și zona din jurul brațului.

Există trei elemente esențiale care permit o mai mare siguranță și confort: rigiditatea brațului; cinematica perfectă a brațului grație computerului încorporat; atenuarea automată a mișcării în rampă atunci când atinge extensia completă.
Împreună cu o masă convenabilă, designul său inteligent are un impact direct asupra razei de lucru remarcabile, fără a necesita repoziționarea mașinii. Fără puncte slabe, acesta combină trei elemente-cheie:
– o înălțime de lucru de 26,4 m;
– un acces lateral maxim de 9,3 m, putând depăși cu ușurință obstacole;
– o rază orizontală excelentă de 17,5 m, pentru a lucra în zone greu accesibile.

Dual Load Capacity (ca opțiune)
Gama HA26 poate avea, opțional, o capacitate de încărcare dublă de 250 kg / 350 kg. În modul de 350 kg, platforma poate acomoda o sarcină extra de 40%. Gama HA26 oferă, de asemenea, capacități excepționale de deplasare în orice teren, chiar și în cel foarte accidentat.

Sistem Stop Emission
Atunci când operatorii lucrează la înălțime, adesea motorul functionează în gol, ceea ce are drept consecință un număr mare de ore acumulate. Acesta este motivul pentru care gama HA26 este echipată cu sistemul inovator Stop Emission, care oprește și repornește automat motorul. Sistemul reduce utilizarea motorului și a componentelor periferice cu până la 20%, mărind astfel durata de viață a motorului și asigurând o valoare reziduală mai mare. În plus, prin scăderea consumului de combustibil, costurile de operare sunt reduse, iar nivelul de zgomot este diminuat, permițând operatorilor să lucreze în zone sensibile (spitale, școli, clădiri de birouri).

Sistem de diagnosticare inclus
Gama HA26 este echipată cu sistemul de diagnosticare ACTIV’Screen, un instrument complet care oferă acces la: detaliile și procedura completă de rezolvare a defecțiunilor; setările mașinii; alertele de întreținere și intervalele de întreținere; modificări ale setărilor generale, precum limba interfeței și unitățile de măsură. ACTIV’Screen acționează ca un adevărat asistent, sprijinind zilnic utilizatorii în efectuarea operațiunilor de întreținere.
Pentru managementul flotei, gama HA26 este echipată standard cu un conector universal pentru sisteme telematice. Acesta se adaptează oricărui tip de sistem, fără a impune folosirea unei soluţii telematice specifice.

MEq
By MEq iulie 13, 2017 18:24