Noua freză de cioate de dimensiuni compacte, pe șenile, Bandit Model ZT1844

MEq
By MEq septembrie 15, 2017 20:28

Noua freză de cioate de dimensiuni compacte, pe șenile, Bandit Model ZT1844

Noua freză de cioate Model ZT1844 de la Bandit Industries este una dintre cele mai productive freze compacte, montate pe șenile, de pe piață. Beneficiază de toată puterea și performanța unei freze de cioate Bandit, dar cu funcții care o fac un echipament ideal pentru companiile de închiriere sau pentru profesioniștii din domeniu.

„ZT1844 este conceput de la zero pentru a depăși performanțele tuturor celorlalte freze din clasa sa”, a declarat Jason Morey, manager de vânzări la Bandit. „Raza mai mare descrisă acoperă o zonă mai mare atunci când frezează o cioată. Înălțimea și adâncimea mai mari de frezare înseamnă că puteți face față unor trunchiuri mai mari și puteți urma rădăcinile mai adânc în pământ. Iar comenzile intuitive ușurează frezarea.”

Modelul ZT1844 este echipat cu un disc de frezare Bandit cu diametrul de 18″ cu Green Teeth. Acționarea electronică înseamnă că discul este pronit simplu la atingerea unui buton. Iar trenul de rulare cu șenile din cauciuc face ca utilajul să se poată deplasa în terenuri accidentate, fiind însă potrivit și pentru peluze sensibile sau grădini.

MEq
By MEq septembrie 15, 2017 20:28