Noua fabrică din Cehia va extinde capacitățile de producție ale Jungheinrich

MEq
By MEq ianuarie 6, 2022 17:18

Noua fabrică din Cehia va extinde capacitățile de producție ale Jungheinrich

Jungheinrich își extinde capacitățile de producție cu o nouă fabrică în orașul ceh Chomutov. Începând din 2023, producția de stivuitoare cu catarg retractabil a Grupului Jungheinrich se va face în noua fabrică desfășurată pe aproximativ 37.000 mp. Construcția urmează să înceapă anul acesta, iar bugetul proiectului este de aproximativ 60 mil. euro. Este de așteptat ca noul punct de producție să genereze peste 350 de locuri de muncă.

Jungheinrich își extinde rețeaua de producție cu scopul de a satisface în viitor cererea în creștere pentru stivuitoarele sale. Motivul de la baza alegerii localității Chomutov din Cehia este poziționarea sa în centrul Europei și conexiunile logistice excelente care rezultă de aici. Noua unitate de producție este o componentă centrală necesară pentru atingerea obiectivelor de creștere din Strategia 2025+ și pentru creșterea eficienței și profitabilității.

„Cererea pentru stivuitoare cu catarg retractabil Jungheinrich este în continuă creștere, iar capacitățile noastre de producție trebuie să crească în consecință. În localitatea Chomutov va fi înființată a unsprezecea fabrică Jungheinrich și una dintre cele mai moderne unități de producție pentru stivuitoare din lume. Acest lucru ne va ajuta să creștem sustenabil și profitabil și să sporim competitivitatea mărcii Jungheinrich pe termen lung”, a declarat Sabine Neuß, membru în Consiliul Tehnic de Administrație al Jungheinrich AG:

Producția actuală de stivuitoare cu catarg retractabil de la fabrica Jungheinrich din Norderstedt va fi mutată treptat la noul amplasament din Chomutov, începând cu 2023. Capacitățile disponibile din Norderstedt vor fi apoi utilizate pentru a permite aici dezvoltarea ulterioară. Jungheinrich își va extinde portofoliul de produse la fabrica din Norderstedt și va adăuga componente pentru selectoare de comenzi la nivel mediu/superior, utilizate în principal în domeniul e-commerce, aflat în continuă creștere.

MEq
By MEq ianuarie 6, 2022 17:18