Noua automăturătoare Cleango 550, acum și cu acționare electrică

MEq
By MEq iunie 27, 2022 21:44

Noua automăturătoare Cleango 550, acum și cu acționare electrică

Story Highlights

  • Aebi Schmidt
  • automaturatoare Aebi Schmidt
  • Cleango 550
  • eCleango 550
  • municipalitate
  • curatenie stradala
  • sweeper
  • Schmidt
  • municipal service

Related Articles

Cu ocazia evenimentului Demo Days, Aebi Schmidt a prezentat modelul complet revizuit al popularei automăturătoare compacte Cleango. Modelul Cleango 550 are un buncăr cu un volum cu 10% mai mare și este echipat cu un motor diesel Euro 6e eficient și silențios. Ca și eCleango 550, automăturătoare este acum disponibilă și cu acționare electrică.

Pe lângă puterea de aspirație și tehnologia de măturare, un mare accent în revizia noului model s-a pus pe postul de operare. Noul concept de operare este intuitiv și de ultimă generație. Cabina este mai spațioasă și oferă un scaun pentru șofer cu suspensie pneumatică, cu opțiuni individuale de reglare. Accesul la toate elementele de control și operare este posibil cu o singură mână și, datorită geamurilor spate convexe, șoferul are o vedere de jur împrejur de aproape 250° în cabină. Desigur, noile modele au primit și certificare AGR ca produse deosebit de ergonomice pentru zona lombară (spate).

Noua automăturătoare Cleango 550 este și mai potrivită în lucrările zilnice de curățare în zonele urbane și este disponibilă cu un sistem cu 2 sau 3 perii. Datorită sistemului de aspirare remorcat, daunele cauzate de impacturi pot fi reduse la minimum, fiind astfel redusă semnificativ uzura măturii. Acesta este, de asemenea, unul dintre numeroasele avantaje ale noului model.

eCleango 550
eCleango 550 are o unitate de acționare complet electrică. Piesa centrală este bateria de înaltă tensiune cu o capacitate de 100 kWh sau, opțional, de 150 kWh. Sistemul modular de baterii de înaltă tensiune este format din patru sau șase baterii independente. Pachetele de baterii individuale sunt conectate în paralel printr-o unitate centrală de distribuție a energiei (PDU). Unitățile puternice de stocare a energiei permit timpi de funcționare de până la 10 ore fără reîncărcare (în funcție de aplicație).

Componentele de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață și un nivel ridicat de siguranță pentru utilizator și mașină. Sistemele de transmisie ale tuturor consumatorilor principali – transmisia, acționarea ventilatorului, acționarea pompei hidraulice și sistemul de aer condiționat din cabină – au fost electrificate. Transmisia electrică este superioară în multe feluri uneia care utilizează motoare cu combustie internă, având o eficiență mai mare, caracteristici optime de putere și performanță ridicată cu cerințe reduse de întreținere.

MEq
By MEq iunie 27, 2022 21:44